Tüm İlgiyi Üzerinize Çeken Islak Saç Modelleri ve Yapılışı

Şık ve ilgi çeken saç modeli arıyorsanız doğru yerdesiniz. Yazımızda tüm gözleri üzerinize çekecek ıslak saçın yapılışını ve popüler modellerini inceledik.
Tüm İlgiyi Üzerinize Çeken Islak Saç Modelleri ve Yapılışı

Bu sezon ıslak saç modeli trendler arasında. İlk olarak ünlü yıldız Beyonce'un uyguladığı ıslak saç modeli çok beğenildi. Geriye doğru yatırılarak ıslak görünüm verilen bu saçlar bir anda kadınların ilgisini topladı ve herkeste görmeye başladık. Bu içeriğimizde ıslak saç trendi hakkında bilinmesi gerekenlere yer verdik. İşte ıslak saç modelleri ve yapılışı.

Islak Saç Modelleri

Islak saç modelleri arasında geriye doğru yatırılmış ıslak saç modeli son zamanlarda bir hayli popüler. Geriye doğru yatırılan modelin yanı sıra yana doğru yatırılan ve toplanarak şekil verilen ıslak saç modelleri de trend olmaya başladı. Islak saçı uygulamanız için saçınızın kısa ya da uzun olması gerekmediğini belirtelim. Her iki modele de ıslak saç uygulanabiliyor.

Islak Saç Modeli Yapılışı

ıslak saç

Bu saçı yapabilmeniz için ilk önce saçınızı yıkayınız. Daha sonra havlu yardımı ile hafifçe kurutunuz. Saçlarınızı geriye doğru taradıktan sonra sabitlemek için saç spreyi uygulayın. Saçlarınızın uçlarına ise dilediğiniz şekli verebilirsiniz. Düz ya da dalgalı, nasıl istiyorsanız ona göre bir uygulama yapınız. Son olarak ıslak saçlarınızı dumanlı göz makyajı ile daha çekici hale getirebilirsiniz.

Popüler Islak Saç Modelleri

ıslak saç

Islak saç modelleri özellikle makyajı vurgulamasıyla ve yüzü ortaya çıkarmasıyla dikkatleri üzerine topluyor.

Islak saç modellerini saçınız açıkken kullanmanız gerektiğini zannetmeyin. Dilerseniz güzel oyuncu Kate Bosworth gibi topuzunuza hava katmak için de kullanabilirsiniz.

ıslak saç

Islak saç modelleri özellikle kırmızı halıda kullanılan modellerden birisi. Bu model oldukça pratik olmasıyla ve şık görünüm katmasıyla çok beğeniliyor.

Islak görünümlü saçların kırmıza ruj ile çok güzel durduğunu biliyor muydunuz? Smokey göz makyajıyla ve cesur kırmızı dudaklar ile çevrenizi etkilemeye hazır olun.

ıslak saç

Günümüzde oldukça popüler olan ıslak saç modelleri defilelerde ve podyumlarda da tercih ediliyor. Oldukça etkili duruş sağlamasıyla bilinen bu model, kişiyi daha çekici hale getiriyor.

Katılacağınız davetlerde veya yemeklerde ıslak saç modellerini kullanabileceğiniz gibi trend modellerden birisini de saçlarınıza uygulayabilirsiniz.

Benzer İçerik Tavsiyeleri
2024'ün Trend Saç ModelleriMısır Örgüsü Nasıl Yapılır?

Islak Görünüm Veren En İyi Jöle Listesi

SıraÜrünTutuş Seviyesineoldu Puanı
1Taft Islak Saç Jölesi5. Seviye10/10
2Hobby Style Project3. Seviye10/9.9
3Egos Islak Saç Jölesi4. Seviye10/9.8
Amazon
Fiyatlarını Gör
Jöle
Markaları
Aradığın
Fiyatları Gör

Saçınıza Islak Görünüm Veren Jöle Tavsiyesi

Islak saç modellerinin yapılışından ve hakkında detaylı bilgilerden yukarıda bahsettik. Bu kısımda ise saçınıza ıslak görünüm veren jolelerden bahsedeceğiz. İşte saça ıslak görünüm katan en iyi jöleler.

1. Taft Islak Saç Jölesi

ıslak saç jölesi

Amazon
Fiyatını Gör
Taft
Jöle
Aradığın
Fiyatı Gör

Listemize saç şekillendirme ürünlerinde çoğu zaman ilk sıralarda olan Taft markasının jölesiyle başlıyoruz. Saçın nem dengesini sağlayarak doğal nemini kaybetmesini önleyen jöle, saça zarar veren herhangi bir madde içermemesi sebebiyle çok beğeniliyor. Saça uzun süreli ıslak görünüm katan ürün aynı zamanda sert tutuş sağlıyor. Bu sayede saçlarınız rüzgar gibi etkenler yüzünden görünümünü kaybetmez ve bozulmaz.

2. Hobby Style Project

ıslak saç jölesi

Amazon
Fiyatını Gör
Hobby
Jöle
Aradığın
Fiyatı Gör

Hobby markasını ürettiği jole ürünleriyle biliyoruz. Yeni nesil formülüyle saçları çevresel etkenlere karşı koruyan Hobby Style Project, 3. seviye tutuculuğu sayesinde uzun bir süre boyunca kalıcılık sağlıyor. Saçlarınızda istediğiniz ıslaklığı tam anlamıyla kazandıran jel aynı zamanda formülündeki Procapil sayesinde saçı besliyor. Bu sayede saçlarınız çevresel etkenlere karşı daha dayanıklı bir yapıya kavuşur.

3. Egos Islak Saç Jölesi

ıslak saç jölesi

Amazon
Fiyatını Gör
Egos
Jöle
Aradığın
Fiyatı Gör

Listemizi Egos markasının jölesiyle bitiriyoruz. İçerdiği Provitamin B5 ve B3 ile saçlarınızı besleyen saç jölesi, bu sayede saça kökten uca kadar bakım yaparak hasar görmüş bölgeleri onarıyor. 4. seviye tutuculuğu sayesinde uzun süre boyunca saçlarınızın sabit kalmasını sağlayan ürün, saça ıslak ve sert bir görünüm kazandırıyor. Ayrıca bu jölenin özel formülü sayesinde saçın parlaklığını arttırdığını belirtelim.

<

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum