İrem Helvacıoğlu Hakkında Bilinmeyen 10 İlginç Bilgi!

Behzat Ç adlı diziyle ilk kez ekranlara çıkan İrem Helvacıoğlu kimdir? Bu yazımızda İrem Helvacıoğlu hakkında bilinmeyen ilginç bilgileri derledik. İşte İrem Helvacıoğlu hakkında bilinmeyenler;
İrem Helvacıoğlu Hakkında Bilinmeyen 10 İlginç Bilgi!

İrem Helvacıoğlu Hakkında Bilinmeyenler

Sen Anlat Karadeniz dizisinde Nefes karakterine can veren güzel ve başarılı oyuncu İrem Helvacıoğlu kimdir? Bu içeriğimizde İrem Helvacıoğlu hakkında bilinmeyen bilgileri bulabilirsiniz. İşte İrem Helvacıoğlu hakkında ilginç bilgiler;


1. İrem Helvacıoğlu, Sen Anlat Karadeniz'de Nefes karakterini daha iyi canlandırmak ve anlamak için psikolojik destek almıştır.

İrem Helvacıoğlu Hakkında Bilinmeyenler


2. İrem Helvacıoğlu'nun babası Albay'dır. Babası ne kadar yönetmeye ve kurallara bağlıysa İrem Helvacıoğlu da o kadar kural karşıtı ve dikbaşlıymış.

İrem Helvacıoğlu Hakkında Bilinmeyenler


3. İrem Helvacıoğlu'nun boyu 170, kilosu 55 burcu ise Kova'dır.

İrem Helvacıoğlu Kimdir


4. İrem Helvacıoğlu 2 Şubat 1990 yılında Almaya'da dünyaya gelmiştir. Helvacıoğlu çok uzun yıllar Almanya'da yaşamıştır.

İrem Helvacıoğlu Kimdir


5. Oyunculuğa ve tiyatroya olan ilgisinden dolayı Türkiye'ye dönerek Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde konservatuar eğitimi almıştır.

İrem Helvacıoğlu Hakkında Bilgiler


6. Behzat Ç dizisindeki başarılı performansıyla dikkat çeken İrem Helvacıoğlu sırasıyla Muhteşem Yüzyıl, Kurtlar Vadisi Pusu, Güneşin Kızları ve No:309 gibi dizilerde rol almıştır.

İrem Helvacıoğlu Kimdir


7. Heyecanlı ve meraklı bir çocukluk geçiren İrem Helvacıoğlu amatör bir voleybol takımında yer almış, halk oyunlarına gitmiş, izcilik yapmış ve resim kursuna gitmiştir.

İrem Helvacıoğlu


8. Ailesinin isteği üzerine tiyatroyu seçen ve sahnede olmaktan çok keyif aldığını farkeden Helvacıoğlu henüz 10 yaşındayken mesleğini seçmiştir.

İrem Helvacıoğlu Kimdir


9. Dürüst olmayı seven ve yalandan hoşlanmayan İrem Helvacıoğlu fazla açık sözlü olmasından dolayı bazen sorun yaşıyormuş.

İrem Helvacıoğlu Bilgiler


10. 14 Kasım 2019 tarihinde final yapan Atv'nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz ile milyonlarca hayran kazanan İrem Helvacıoğlu Ulaş Tuna Astepe ile birlikte Altın Kelebek'in 45. ödül töreninde "En İyi Dizi Çifti" ödülünü almıştır.

İrem Helvacıoğlu

Önerilen İçerik; Ulaş Tuna Astepe Hakkında 10 İlginç Bilgi!

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum