iPhone 8 Ne Zaman Satışa Çıkacak? İşte iPhone 8 Fiyatı

Dünyanın birçok ülkede satışa çıkmasının ardından iPhone 8 ne zaman satışa çıkacak? İşte iPhone 8 fiyatı ve satış tarihi…
iPhone 8 Ne Zaman Satışa Çıkacak? İşte iPhone 8 Fiyatı

iPhone 8, 3 hafta önce Kaliforniya’da gerçekleştirilen bir etkinlikle tanıtılmıştı. Bu tanıtımdan sonra başta ABD ve diğer birçok ülkede satışa sunulmaya başladı fakat istenilen satış rakamlarına ulaşılamadı. Bunun asıl sebebinin iPhone X olduğu düşünülüyor çünkü iki cihaz arasında kalan kullanıcıların iPhone X’i tercih edeceği düşünülüyor. Peki ama iPhone 8 Türkiye’de ne zaman satışa sunulacak? İPhone 8’in Türkiye’deki satış tarihi:

iphone-8-002.jpg

iPHONE X NE ZAMAN SATIŞA ÇIKACAK?

iPhone X'in ABD’de satışa sunulmasına az bir zaman kalmış olsa da iPhone 8 ve iPhone 8 Plus'ın Türkiye’deki satış tarihi 20 ekim olarak belirlendi. Ülke genelinde GSM firmaları ve teknoloji marketleri gibi birçok satış noktasından temin edilebilecek.

iphone-x.jpg


iPhone 8, iPhone X ve iPhone 8 Plus Tanıtıldı! İşte İphone 8'in Özelikleri

şortlu kıza saldıran ercan kızılateş


iPHONE 8 TÜRKİYE'DEKİ FİYATI

iPhone 8’in satış tarihinin belli olmasından sonra en çok merak edilen kısım ise fiyatı ne olacak? Bugüne kadar Apple’in iPhone 8 ve iPhone 8 Plus’ın Türkiye’deki fiyatı ile ilgili bir açıklama yapmadı. Bazı teknoloji marketleri ön sipariş olarak bazı fiyatlar sunuyor.

phone-8-iphone-x-ve-iphone-8-.jpg

iPhone 8 64 GB'lık versiyonu için belirlenen fiyat 4199 TL. iPhone 8 Plus 64 GB ön siparişteki fiyatı ise 4799 TL.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.