İphone X Bekleyenlere Kötü Haber!

Apple’ın iPhone üretimindeki en büyük tedarikçisi Foxconn, en son piyasa sürdüğü iPhone X sevkıyatını başlattı. Fakat, üretilen modeller geçmiş yıllara bakıldığında oldukça az. Peki Türkiye’ye iPhone X ne zaman gelecek? iPhone X fiyatları ne kadar?
İphone X Bekleyenlere Kötü Haber!

Apple’ın iPhone üretimindeki en büyük tedarikçisi Foxconn, iPhone X sevkiyatını başlattı. Ancak üretilen adetler bir önceki modeller ile kıyaslandığında oldukça az.

Ntv'de yer alan habere göre,iPhone X satın almak için bir süre daha beklemek zorunda kalabilirsiniz. Zira Xinhuanet sitesinin raporuna göre iPhone X üretimi haftada 100 binden 400 bine çıkarıldı ancak bu rakamlar da henüz talebi karşılayabilecek seviyede değil.

iphone x ne zaman gelecek


iPHONE X TÜRKİYE'DE NE ZAMAN SATIŞA ÇIKACAK? 

Apple'dan yapılan açıklamaya göre, modelleri ülkemizde 20 Ekim'den itibaren satışa sunulacak, iPhone X için ise biraz daha beklememiz gerekecek.

ülke ülke iphone x fiyatları


Apple Türkiye, iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X fiyatlarını resmi internet sitesinden duyurdu. Bu bilgilere göre iPhone 8 64 GB modeli Türkiye'de 4199 liraya satılacak.

iphone x ne zaman gelecek


iPhone 8 256 GB'lık modeline sahip olmak isteyen kullanıcılar ise 4999 lira ödeyecek. 5.8 inçlik iPhone 8 Plus 64 GB modelinin Türkiye satış fiyatı ise 4799 lira.

iPhone 8 Plus 256 GB modeli ise Türkiye'de 5599 liralık satış etiketiyle satışa sunuldu.

en ucuz iphone fiyatları


Apple'ın 10. yıla özel ürettiği iPhone X 64 GB modeli Türkiye'de Apple Store'da 6099 liraya satılacak. iPhone X 256 GB modeli ise 6899 liraya satışa sunuldu.

En Ucuz İphone 8 iPhone X Hangi Ülkede Satılıyor? Detaylar İçin Tıklayınız

en ucuz iphone fiyatları

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.