İngiliz Sanatçıdan İnanılmaz Resimler

İngiliz sanatçı Faye Halliday, katıldığı bir seyahat projesi sayesinde hem dünyanın en egzotik yerlerini görme fırsatı yakaladı hem de buralarda harika resimler yaptı.
İngiliz Sanatçıdan İnanılmaz Resimler

Dünyanın en egzotik yerlerinde gezdiğinizi, güneşin ve denizin keyfini çıkardığınızı ve bir yandan da harika resimler yaptığınızı hayal edin...  Faye Halliday işte tam olarak bu hayali yaşıyor.

hayvan çizimi


İngiliz sanatçı Faye Halliday, Haathi adlı bir seyahat projesine girişti ve dünyanın en egzotik yerlerini gezme fırsatı yakaladı. 

deniz atı çizimi


Hindistan'ın Jaipur şehrinde yapılan Fil Festivalini görme fırsatı yakalayan Halliday, sonrasında festivalde gördüğü hayvanları karmaşık desenlerle süsleyerek onları onurlandırmaya karar verdi. 

fil çizimi

Bu görkemli kalıplar, Halliday'in çeşitli hayvanları hipnotize eden, çizgi ve gölgeyle rüya benzeri birleşmeler haline getiren çizimlerinin temelini oluşturuyor.

hayvan çizimi


Haathi adlı seyahat projesi ile İngiliz sanatçı Halliday'i daha önce hiç görmediği birçok harika yeri görme fırsatını sağladı. 

salyangoz çizimi


Çizdiği hayvan portrelerini sosyal medya hesabında paylaşan Halliday'in yüz binlerce takipçisi bulunuyor.

aslan çizimi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum