İlişikideki Yanlış Taraf Bizsek?

Kadınlar, biten bir ilişkinin sebebini karşı tarafa atmakta hiç zorlanmazlar. Peki yanlış olan tarafın kendiniz olabileceğini de düşündünüz mü?
İlişikideki Yanlış Taraf Bizsek?

"YANLIŞ KADIN"

İlişkilerinizin yolunda gitmemesinin sebebi sadece erkeklerin yanlış ve doğrularından kaynaklanmayabilir. Belki de tam kendinize göre, istediğiniz özelliklere sahip erkeklerle karşılaşmışsınızdır ve yaptığınız yanlışlarla o erkeği kendinizden uzaklaştırdınız. Ama bence en önemlisi biz kadınlar poh pohlanmayı severiz ve ilgiye bayılırız. Bu yüzden hiç sevgili bile olmayacağımız adamlarla birlikte olabiliriz bu bizim için büyük bir yanlıştır ama o zaman bunu idrak edememiş olabiliriz. Hayatımızda olmasını istediğimiz erkek tipi nedir? Hangi davranışlardan hoşlanırız? Sarışın mı esmer mi? Bir sürü aslında ayrıntı vardır ama dediğim gibi bazen boş bir anda hiç olmayacak adamları hayatımıza alabiliriz. 

kadin-sinir.jpg

Belki de aradığınız birinin nasıl bir kişiliğe sahip olmasını bilmiyorsunuzdur, o yüzden de yanlış olduğunu düşünüyor olabilirsiniz. Kolay değil doğru birini bulduğunu düşünmek. Bazı kadınlar "Etrafta erkek kalmamış" veya "Bütün doğru, düzgün erkekler kapılmış" diyerek istan ederler. İşte tam "yanlış kadın" davranışıdır.

Bu davranışta kadının odaklandığı tek bir nokta vardır. Erkek figürü. İki kişilik ilşkiden sadece görmek istediğiniz rolü seçip alıyorsunuz ve "armut piş ağzıma düş" istiyorsunuz. İlişkideki kadını yok sayıyorsunuz. Bence ilişkide kadına daha çok sorumluluk düşüyor elbette istemediğiniz bir adamla birlikteyseniz katlanması zor olabiliyor tahmin ediyorum. Ama çabalayan genelde hep kadındır tabi ki tüm ilişkinin yükünü siz sırtınızda taşımayın. Fakat erkekler büyümemiş çocuklardır. Bu yüzden yuvayı dişi kuş yapar deyimiyle yola çıkarak bizlerin daha özenli davranması gerekiyor.

 

01-gulen-kadin-600x400.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.