İçlik Giyen Erkeklerin İdeal Eş Adayı Olduğunu Gösteren 9 Kanıt

İçlik giyen erkeklerin çeşitli özelliklere sahip olduğunu biliyor muydunuz? Havaların soğuması ile birlikte içlik giyen erkeklerin arttığını görebilirsiniz. Bu içeriğimizde içlik giyen erkeklerin ideal eş adayı olduğunu gösteren kanıtları inceleyeceğiz.
İçlik Giyen Erkeklerin İdeal Eş Adayı Olduğunu Gösteren 9 Kanıt

İçlik Giyen Erkeklerin İdeal Eş Adayı Olduğunu Gösteren 9 Kanıt

Kadınlar arasında kimi zaman gerçek, kimi zaman şaka mahiyetinde kullanılan bazı sözler vardır. Bunlardan biri de "içlik giyen erkekten zarar gelmez" sözüdür. Ne kadar doğru, ne kadar yanlış olur bilinmez fakat içli giyen erkekler hakkında bazı gerçeklerin olduğunu söylemek mümkündür. Yani gerçekten "içlik giyen erkek zarar gelmez’" sözünden yola çıkarak bu tip kişilerin iyi yönlerini ele alacağız.


1. Bekleme Konusunda Sıkıntı Yapmazlar

Maalesef bilindiği gibi kadınlar, hazırlanma konusunda son derece hassas oldukları için bu saatlerce sürebilmektedir. Durum böyle olunca da erkeklerin dışarıda beklemesi sonucu ağaca dönüşmeleri an meselesidir. Ama bu durum içlik giyen saf erkekler için sıkıntı teşkil etmez ve beklemeye devam ederler. Peki diğer erkek türleri bekler miydi?

bekleme konusunda sıkıntı yapmazlar


2. Soğuk Hava Olsa Dahi Motor Kullanabilirler

Motor kullanan erkek tipleri, kadınlar tarafından her zaman çekici olmuştur. Bu durum kış mevsiminde oldukça azalmakta olup sadece içliği olan erkek motor kullanmayı bırakmaz ve her mevsim devam edebilir.

motor kullanmak


3. Seksi Görünürler

Kimi zayıf erkekler bile içlik giydiği zaman elbiseleri cuk diye üstüne oturur. Daha kalıplı, daha seksi ve daha çekici görünürler. Bu nedenle kış mevsiminde birçok erkek kalıplı görünür. Oysa o kalıp değil, içliğin gücüdür.

içlik giyen erkek seksi


4. Üşümenize İzin Vermez

Soğuk havalarda üşürseniz kendini ısıttığı gibi sizi de kesinlikle ısıtır bu tip erkekler. Eldivenin sağladığı sıcaklık ile gerçek bir elin sağladığı sıcaklık elbette bir olmaz. O nedenle erkek arkadaşınız içlik giyiyorsa şanslısınız.

üşümenize izin vermez


5. Sağlığa Önem Verirler

Bazı erkek türleri gibi sağlıktan çok görünüşü ön planda tutmazlar. Aksine sağlıklarını görünüşten daha ön planda tutarlar. E durum böyle olunca özellikle sağlığını düşünen kişi duyarlıdır ve sorumluluklarını bilen biridir. Bu da evlenilecek erkek tipleridir. Kesinlikle şüphe duymamalısınız.

sağlıklı erkek


6. Anadolu Erkeğidirler

Bu erkekler tam bir Anadolu erkeği olup oldukça doğal kişilerdir. Yalan nedir bilmezler. Kusurlarınız görmezden gelerek sizi hakkıyla sever.

anadolu erkeğidir


7. Çekingen Olurlar

Örneğin güzel bir gece geçirdikten sonra kesinlikle evinize gelme isteği duymaz çünkü içlik olduğu için görmenizi ve bilmenizi istemeyecek kadar utangaç ve çekingen olurlar. Üzerlerinde içlik olduğunda çok fazla centilmen hareketler sergilerler.

çekingen erkek


8. Aldatma İhtimali Yoktur

Tabi ki isteyen her türlü yapar lakin bu tip erkeklerin bunu yapacağına ihtimal vermek haksızlık olur. İçliğini sizin bile görmenizi istemeyen biri nasıl olur da başka kadınlara gösterebilir? Gösteremez çünkü utanır. O nedenle güvenebilirsiniz, aldatılma ihtimaliniz yoktur.

aldatma ihtimali yoktur


9. Halden Anlarlar

Kendilerinden yola çıkarak sizin de temel ihtiyaçlarınızı iyi bilirler bu nedenle bu konuda yabancılık ve eksiklik yaşamazsınız. Çünkü bu tür erkekler kendi ayakları üzerinde sağlam bir şekilde durmasını bilen tiplerdir ve zorlandığınız her konuda size yardımcı olurlar. Yani kısacası insan halinden anlarlar o nedenle güven verirler.

halden anlarlar

Önerilen İçerik;

 Evrim Hakkında Hiç Duymadığınız 20 İlginç Gerçek

NeOldu.com / Sosyal Fayda

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.