12 Saat Kullanım Süresine Sahip: Honor FlyPods Lite İnceleme

Şık ve yüksek performansa sahip tasarımıyla dikkat çeken FlyPods Lite kulaklık modelini sizler için inceledik.
12 Saat Kullanım Süresine Sahip: Honor FlyPods Lite İnceleme

Honor FlyPods Lite

Çin teknoloji devi Huawei'nin alt firması olan Honor, yeni akıllı kablosuz kulaklığı FlyPods Lite modelini tanıttı. Teknoloji fuarında görücüye çıkan Honor FlyPods Lite kablosuz kulaklık, şık tasarımı ve kaliteli ses sistemiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Apple AirPods kablosuz kulaklığına benzer özelliklere sahip cihaz, fiyat ve performans bakımından sınıfının en iyileri arasında yer alıyor.

İşte Honor FlyPods Lite kablosuz kulaklık özellikleri ve inceleme;

Teknik Özellikler
Su GeçirmezlikIP54
DokunmatikKızılötesi Sensör
Pil Kapasitesi55 mAh
Kulaklık Ölçüsü7 mm
Bluetooth4.2
Kulaklık Ağırlık5.7 gr
Çekim Mesafesi10 m
Boyut2,36 x 1,18 x 0,79 inç
Şarj Süresi3 saat
Konuşma Süresi12 saat
Amazon
Fiyatlarını Gör
Honor Bluetooth
Kulaklık Modelleri
Aradığın
Fiyatları Gör

Kullanıcı Yorumu

? Airpods Pro katili sıfatını hakkediyor. Kulağa çok iyi oturuyor, düşmüyor kesinlikle. Kutusu mıknatıslı ve çok sağlam. G** B**

? Kulaklık ilk kullanım sürelerinde kusursuz idi sesi, tasarımı, duruşu olsun gerçekten harika. A** T**


İnceleme

1. Honor FlyPods Lite kablosuz bluetooth kulaklık, eşsiz simetrik tasarımıyla kullanıcılarına "Beyaz ve Siyah" renk seçeneği sunmaktadır.

Honor FlyPods Lite Kablosuz Kulaklık

2. Gerçek kablosuz kulaklık deneyimi sunmakta olan Honor FlyPods Lite, çift dokunuşlu kontrol işlemini destekleyen ve kablolardan tamamen kurtulmasını sağlayan 4.2 Bluetooth versiyonuna sahiptir.

Honor FlyPods Lite Kablosuz Kulaklık

3. Yüksek teknolojili Honor FlyPods Lite kablosuz bluetooth kulaklık, otomatik giyme tespiti teknolojili kızılötesi sensöre sahiptir. FlyPods Lite, kulaklıkların ne zaman kulağınızda olduğunu ve ne zaman çıkarttığınızı algılayabilmektedir.

Honor FlyPods Lite Kablosuz Kulaklık

4. Honor FlyPods Lite kablosuz bluetooth kulaklık, her işleminizi basit ve verimli gerçekleştirmenize olanak sağlayan G-Sensor teknolojisine sahiptir. G-Sensor, telefonunuza gelen aramaları cevaplamak için kulaklığınıza iki kez dokunmanızı ve aramayı sonlandırmak için tekrar iki kez dokunmanızı istemektedir.

Honor FlyPods Lite Kablosuz Kulaklık

5. Çevresel gürültü engelleme özelliğine sahip Honor FlyPods Lite kablosuz bluetooth kulaklık, özellikle kalabalık ortamlarda sesin net bir şekilde iletilmesi için çift mikrofona sahiptir.

Honor FlyPods Lite Kablosuz Kulaklık

6. Honor FlyPods Lite kablosuz bluetooth kulaklık, bir kulakta telefon görüşmesi yaparken diğer kulağınızda çevreyi duymanıza olanak sağlayan eşsiz bir teknolojiye sahiptir.

Honor FlyPods Lite Kablosuz Kulaklık

7. Kulak içi rahatlığınızı en üst seviyeye çıkartmayı hedefleyen Honor FlyPods Lite, 3 çift değiştirilebilir kulak ucu ve ergonomik kulak içi tasarımıyla rahat bir bluetooth deneyimi sunmaktadır.

Honor FlyPods Lite Kablosuz Kulaklık

8. Şarj çantasıyla birlikte 12 saat kullanım imkanı sunan Honor FlyPods Lite, tek bir şarjla 3 saat, 15 dakikalık hızlı şarjla 90 dakika kullanım imkanı sunmaktadır.

Honor FlyPods Lite Kablosuz Kulaklık

9. Yoğun yağışlı havalarda kullanım imkanına sahip Honor FlyPods Lite kablosuz bluetooth kulaklık, IP54 su geçirmez özelliği sayesinde ter ve suya karşı dayanaklıdır.

Honor FlyPods Lite Kablosuz Kulaklık

10. Honor FlyPods Lite kablosuz bluetooth kulaklık, kompakt ve hafif tasarımıyla 5.7 gram ağırlığa sahiptir. Simetrik olarak tasarlanan cihaz, yuvarlak gövdesiyle kulağınızda uzunca süre rahatça sabitlenebilmektedir.Honor FlyPods Lite Kablosuz Kulaklık


Benzer Tavsiye Önerileri
Huawei FreeBuds 3 İncelemeXiaomi Air 2 TWS İnceleme

Honor FlyPods Lite Hakkında Sıkça Sorulan Sorular (SSS)

Uygun fiyatı ve yüksek kalitesiyle tercih edilen Honor FlyPods Lite hakkında merak edilenleri sizler için yanıtladık.

Honor FlyPods Lite fonksiyonları neler?

Gürültü engelleme özelliğiyle dikkat çeken ürün, dayanıklı bataryası, ses ayarlama ve net telefon görüşmesi sağlayabilmesi sebebiyle en çok tercih edilen kablosuz kulaklıklardan bir tanesi.

Honor FlyPods Lite şarjı dayanıklı mı?

Evet, 12 saat dinleme süresi bulunan cihaz hem kısa sürede şarj oluyor hem uzun süre dinlenebiliyor.

Honor FlyPods Lite su geçirir mi?

Hayır, IP sertifikası bulunan kulaklık bu sayede ter ve suya karşı dayanıklılık gösteriyor.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum