Pop-up Kameralı Huawei Honor 9X Fiyatı ve Özellikleri

Orta segmentte en iyi fiyat – performans cihazlarını satışa sunan Honor'un 9X modelini detaylıca inceledik. İşte Honor 9X teknik özellikleri ve fiyatlar...
Pop-up Kameralı Huawei Honor 9X Fiyatı ve Özellikleri

Honor 9X İnceleme

Orta segmentte üstün teknik donanımlarıyla fark yaratan ve pop-up kamerasıyla dikkat çeken Honor 9X hakkında detaylı bir inceleme yaptık. Bu içeriğimizde Huawei'nin alt markası olan Honor'un ürettiği 9X modelinin teknik özelliklerini, kullanıcı deneyimlerini, detaylı incelemesini ve fiyat bilgisini bulacaksınız. Ayrıca Honor 9X modeli hakkındaki tüm sorularınızın cevapları da aşağıda yer alıyor.

İşte fiyat performans cihazı Honor 9X hakkında bilgiler...

Teknik Özellikler
İşlemciHuawei Kirin 710F Quad-core 2.2 GHz ARM Cortex-A73
Ekran6.59 İnç 1080x2340 (FHD+) Piksel
RAM4 GB RAM
Depolama128 GB
Arka Kamera48 MP + 8MP + 2MP
Ön Kamera16MP
Batarya Kapasitesi4000 mAh
İşletim SistemiAndroid 9.0
Renk SeçenekleriSiyah, Mavi
Amazon
Fiyatını Gör
Honor 9X
Cep Telefonu
Aradığın
Fiyatı Gör

Kullanıcı Yorumları

? Fena bir telefon değil çok üstün özellikleri var denilemez ama ince şık tasarımlı işlemcisi de yeterince güçlü kasma donma yapmıyor fiyatı da çok iyi bu fiyatlara alınabilecek en iyi telefon diyebilirim. Can K.

? Huawei kullanmıştım daha öncesinde şimdi ise Honor kullanıcsı oldum telefon fena değil fiyatı ucuz işlemcisi güçlü tasarımı güzel tek sıkıntı Honor işte ne kadar sürede bozulur, bozulur mu tamir edilir mi diye düşünmüyor değilim. Hakan A.

1. Huawei alt yapısını kullanan Honor Markası 9X modelinde de Huawei Kirin 710F işlemci yonga setini kullanmaktadır. 2.2 Ghz CPU frekans hızı ve 8 çekirdekli olan akıllı telefon performans açısından gayet başarılı bir grafik çiziyor.

Huawei honor 9X İnceleme

2. Honor 9X 6.59 inç boyutunda büyük ekranı ile mükemmel bir deneyim sağlarken ekranın 1080x2340 (FHD+) Piksel özellikte olması da güzel bir görüntü performansı sunuyor.

Huawei honor 9X İnceleme

3. Huawei Honor 9X göz alıcı tasarımıyla da dikkat çekmektedir. Siyah ve mavi renk seçenekleriyle satışa sunulan Honor 9X çentikli ekran yerine Pop-up ön kamera özelliği sayesinde %91’lik ekran/gövde oranı sunuyor.

Huawei honor 9X İnceleme

4. Honor 9X 48 MP ana kamerasının yanın sıra 8MP’lik ekstra geniş açı ve 2MP çözünürlüğündeki derinlik algısı ile üçlü arka kamera setine sahiptir. Ayrıca arka kamera seti yapay zeka desteği de sağlamaktadır.

Huawei honor 9X İnceleme

5. 16 MP çözünürlüğündeki ve F2.2 diyafram açıklığına sahip ön kamerası ile başarılı bir fotoğraf performansı gösteren Honor 9X ön kamera tasarımında ise Pop-up modelini kullanmıştır.

Huawei honor 9X İnceleme

6. 4 GB ram ile gücüne güç katan Honor 9X, kullanıcılarının yüksek çözünürlükte çektikleri fotoğrafları ve diğer dosyalarını rahatlıkla depolayabilecekleri 128 GB’lık bir dahili hafıza sunmaktadır.

Huawei honor 9X İnceleme

7. Honor 9X, 4000 mAh bataryası ile saatlerce çalışabilecek büyük bir pil kapasitesine sahiptir. USB Type-C bağlantı özelliğiyle gelen 9X hızlı şarj özelliğine sahip değildir.

Huawei honor 9X İnceleme

8. EMUI 9.1 arayüzü ile çalışan Honor 9X yüksek performans isteyen oyunlar için GPU turbo 3.0 desteği de bulunmaktadır. Güvenlik açısından sadece parmak izi okuma özelliği sunabilen 9X yüz okuma özelliğini Pop-Up kamera sebebiyle kullanmamış gözüküyor.

Huawei honor 9X İnceleme

9. Android 9.0 Pie işletim sistemine sahip Honor 9X akıllı telefon i7 hareket işlemcisi ve Mali-G51 MP4 grafik işlemcisini kullanıyor.

Huawei honor 9X İnceleme

10. Huawei’nin alt firması olarak akıllı telefon piyasasına giren Honor markası takipçilerine tam bir fiyat-performans cihazı olarak sunduğu Honor 9X’in satış fiyatı 2,599.00 ₺’dir.

Huawei honor 9X İnceleme

Amazon
Fiyatını Gör
Huawei Honor
9X Cep Telefonu
Aradığın
Fiyatı Gör

Honor 9X Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Huawei Honor 9X 4K mı?

Honor 9X yüksek çözünürlüklü kameraya sahip olmasına rağmen 4K değerinde video kaydı yapamamaktadır.

Honor 9X'in ön kamerası var mı?

Pop-up tasarımıyla dikkat çeken ve sayılı modellerden biri olan Honor 9X'in ön kamerası uygulama çıldığı anda üst kısımdan açılıyor.

Honor 9X kaç gb ram?

Honor 9X'in Türkiye için üretilen sürümünde 4 GB ram bulunmaktadır. Yurt dışında ise 6 GB RAM'e sahip versiyonları satışa sunulmuştur.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.