Hacı Bayram Türkoğlu Kimdir? & Hakkında Bilgi

Adalet ve Kalkınma Partisi Hatay Milletvekili olan Hacı Bayram Türkoğlu, 1954 yılında Hatay Dörtyol Ocaklı'da doğdu. Babasının adı İsmail, annesinin adı Rukiye'dir. Hacı Bayram Türkoğlu Hakkında daha fazla bilgi için içeriğimize göz atabilirsiniz.
Hacı Bayram Türkoğlu Kimdir? & Hakkında Bilgi

Hacı Bayram Türkoğlu Biyografisi

1 Aralık 1954 yılında Hatay'ın Dörtyol ilçesinde dünyaya gelen Hacı Bayram Türkoğlu, eczacı, İktisatçı ve aynı zamanda İlahiyatçıdır. Evli ve 3 çocuk sahibi olan Hacı Bayram Türkoğlu, başarılı bir Türk Siyasetçidir.

Hacı Bayram Türkoğlu


Hacı Bayram Türkoğlu’nun Eğitim Hayatı

Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi ile İlahiyat Fakültesi ön lisans bölümlerinden mezun olan Hacı Bayram Türkoğlu, aynı zamanda Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesini bitirdikten sonra serbest eczacılık da yapmıştır. Günümüzde ise Ak Parti'ye önemli katkıda bulunmuştur.

Hacı Bayram Türkoğlu’nun Eğitim Hayatı


Hacı Bayram Türkoğlu Çalışma Hayatı

İki dönem Dörtyol Belediye Başkanlığı görevini üstlendi. Çok sayıda yardımlaşma dernek, vakıf ile spor kulüplerinin yönetim kurulu üyeliği ve başkanlığı görevlerinde bulundu. "Bir Gün Gelecek" isimli şiir kitabının yanında çeşitli dergilerde makaleleri de yayınladı. 25. ve 26. Dönem Genel Seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi Hatay Milletvekili olarak meclise girmiştir.

Hacı Bayram Türkoğlu Çalışma Hayatı

Önerilen İçerik;

Ak Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.