Güzel Kadınların Erkekler Tarafından Bilinmeyen 10 Özelliği

Güzel kadınların neden çirkin erkeklerle birlikte olduğunu merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. Yazımızda güzel kızların bilinmeyen özelliklerini derledik.
Güzel Kadınların Erkekler Tarafından Bilinmeyen 10 Özelliği

Yıllardır süregelen erkeklerin kızları çözme çabası, günümüzde de devam etmektedir. Yaratılış gereği kadınlar yapı olarak karmaşık bir anatomiye ve düşünce şekline sahiptir. Hayatınızdaki kişinin her geçen gün yeni özellikler ortaya çıkarması ve yenilenmesi gerçekten tuhaf bir olgu olsa gerek.

İşte güzel kadınların özellikleri...

1. Narin Yapı

Güzel Kadınların Özellikleri

Kadınlar, yapısı gereği narin ve hassas bir yaklaşım gösterir. Bu hassasiyet hem duygusal hem de fiziksel anlamda yoğunluk gösterir. Ancak güzelliği göz dolduran kızlara baktığımız zaman, özellikle duygusal anlamda, çok büyük bir hassasiyet göstermektedir.

Söylediğiniz en ufak kelimeyi bile beynini yoracak derecede düşünüp, kendine pay çıkaran güzel kızlar, narin yapılarından dolayı size göre ortada bir neden yokken, çoktan kırılmıştır.

2. Duygusal Özellikler

Güzel Kadınların Özellikleri

Güzel kızların en baskın özelliklerinden birisi de çok yoğun şekilde yaşadığı duygulardır. Güzel olduğunun farkında olduğu için, sürekli ilgi bekler ama herkesten bu ilgiyi göremediği için karamsarlığa sürüklenir. Hayatındaki bütün insanlardan kendine ilgi göstermesini bekler. Ancak sadece belli başlı kişiler onu anlar ve gereken hassasiyeti gösterir.

3. Ayna İle Konuşma

Güzel Kadınların Özellikleri

Tuhaf bir özellik olarak lanse edilebilir. Ancak güzel kızlar saatlerce ayna karşısında kendisi ile konuşur ve kendisine iltifatlarda bulunur. Öyle gözüküyor ki toplumdan göremediği ilgiyi kendi kendine göstermeye çalışıyor.

4. Saf Yaklaşım

Güzel Kadınların Özellikleri

Güzel kızlar hemen hemen her olaya sanki ilk defa duymuş gibi bir yaklaşım gösterir. Gerçekten şaşkınlık ifadesi mi, yoksa bilerek daha sevimli bir görüntü sergilemek için mi böyle bir yaklaşım sergiliyor merak konusu.

Geçmişten günümüze yapılan araştırmalar gösteriyor ki güzellik ve zeka aynı anda kadınlara bahşedilmiyor. Bir kız çok güzelse beyin yapısı olarak problemlidir ya da çok zeki ise güzellik yönünden problem yaşayabilir.

5. Partnerine Yaklaşımı

Güzel Kadınların Özellikleri

Aslında bakarsanız her erkeğe göre partneri en güzelidir. Ancak göreceli bir kavram olan güzellik çoğunluğun nasıl yaklaşımda bulunduğuna bakar. Bu yüzden gereken ilgiyi sevgilisine gösteren erkekler, illa ki karşılığını sevgi olarak alacaklardır.

Güzel kızlarda ise partnerine yaklaşım uğruna canını bile verebilecek şekildedir. Gerekirse sevdiği için ailesini ve bütün arkadaşlarına düşman olurlar. Güzel kızların en büyük zaafı belki de bağlılıktır.

6. Seçim Sorunu

Güzel Kadınların Özellikleri

Toplumda gördüğümüz, güzel kızların yanındaki çirkin erkek modası, tamamen güzel kızların seçme sorunu özelliğinden gelmektedir. Kendine bedenen en çok yakışanı değil, duygularıyla oynayanı ve huzursuz edeni seçmektedirler.

7. Yalan Söyleyememe

Güzel Kadınların Özellikleri

Bu özellik güzel kızlarda, yalan söylememek değil de yalan söylemeyi becerememek olarak nitelendirilir. Güzel kızlar yalan söylemeyi asla beceremezler ve kendi kendileri ele verirler.

8. Şefkat ve Nefret

Güzel Kadınların Özellikleri

Şefkat ve nefret tamamen zıt duygular olmasına rağmen, güzel bir kız en yakınına karşı bile bu iki duyguyu aynı anda hissedebilir. Bu özellik gerçekten karmaşık ve çözmesi zor bir faktördür.

9. Orantısız Zeka

Güzel Kadınların Özellikleri

Güzel kızların her daim yaptığı orantısız zeka kullanılmış espriler vardır. Bu esprilere sadece başka bir güzel kız gülmektedir. Aralarındaki iletişim şekli de budur.

10. Sevimlilik

Güzel Kadınların Özellikleri

Her güzel kızın, şeytan türü olarak da adlandırılan sevimli bir yanı vardır. Bu sevimlilik tam haksız durumlarda ortaya çıkar ve kendini haklı çıkarana kadar sürer. Karşısındakine laflarını unutturacak derecede bir sevimliliktir.

İlginizi Çekebilir
Kadınlar Hakkında İlginç BilgilerTarihteki Güzel Kadınların Güzellik Sırları

Bir kadının en çekici yeri neresi?

Kadınların en çok ilgi çeken bölgeleri kalça, bel ve basenleridir. Bu bölgeler erkekler tarafından her zaman süzülmektedir. Daha sonra da şekilli ve dik olan göğüsler ilgiyi çeker. En son olarak da dolgun dudak, iri gözler ve orantılı burun üçlemesi burayı takip eder.

Asil bir kadın nasıl olmalı?

Asil bir kadın çok konuşmamayı tercih etmektedir. Gerektiği yerlerde konuşur ve bir anda tüm ilgiyi üzerine çeker. Asil bir kadın kendisiyle barışık olduğu için ruhunu ve bedenini dinlendirmenin önemini bilir. Sonu olmayan bir yola da asla girmez.

Bir erkek bir kadında nelere dikkat eder?

Erkekler kadınlarda özellikle birkaç şeye diğerlerinden daha fazla dikkat etmektedir. Bunlar gülümseme, dolgun saç, kilo, koku, tırnaklar, stil, ilgi alanı, doğallık, dış giyim ve özgüvendir.

Türkiye güzellik standartları nelerdir?

Türkiye'deki güzellik standartları dünyadakiyle birbirine benzemektedir. Ülkenin %49'u bakımlı olmayı, %22'si doğal olmayı, %17'si temizliğe önem vermeyi, %9'u havalı olmayı, %7'si fark edilir olmayı, %7'si fit olmayı güzellik olarak tanımlamaktadır.

Zarif bir kadın nasıl olunur?

Zarif bir kadın olmak istiyorsanız uygulamanız gereken birkaç şey vardır. Bakımlı ve temiz olmak, giyiminize dikkat etmek, doğal olmak, sınırlarınızı çizmek, özgüvenli olmak, diksiyonunuzu düzeltmek ve saygılı olmak zarif bir kadın olmanın kurallarıdır.

Güçlü kadın nasıl anlaşılır?

Güçlü kadınları göstermiş oldukları hal ve hareketlerden anlayabiliriz. Güçlü kadınlar kendileri olmaktan utanmazlar, kötü bir ilişkide zaman harcamazlar, öncelikli olmaları gerektiğini bilirler, kendilerini sürekli geliştirirler ve hata yapmaktan korkmazlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum