Gençlik İksiri Nedir? Nasıl Yapılır?

Genç kalmak isteyen kişiler gençlik iksirini duyunca kayıtsız kalamayacak. İşte gençlik iksirinin yapılışı...
Gençlik İksiri Nedir? Nasıl Yapılır?

Gençlik İksiri Nedir?

Maydanoz faydalarını saymakla bitiremiyoruz. Maydanoz her alanda her karışımda karşımıza çıkıyor. Genç kalmak isteyen kişiler gençlik iksirini duyunca kayıtsız kalamayacak. Suna  Dumankaya' ya ait olan bir tarif gençleşmek isteyenlerin vazgeçilmezi olacak. Detoks etkisi de bulunan maydanozu diyet yapan kişiler sürekli kullanmaktadır. Sadece zayıflama etkisi değil cilt güzelliğine de etkisi bulunmaktadır. Maydanozun ne kadar faydalı bir bitki olduğunu bu tarifle bir kez daha anlayacaksınız. Kolay ve pratik yapımı işinizi kolaylaştıracaktır. Basit bir tarif olan gençlik iksirini etkili formülü sizleri mutlu edecektir. 


Gençlik İksiri Nasıl Yapılır ?

Malzemeler

1 demet maydanoz

6 adet limon

1 baş sarımsak

 

genclik-iksiri.jpg

 


Hazırlanışı

Maydanozu elimizde parçalara ayırarak cam bir kaba koyunuz. Sarımsakları soyup tanelerini tüm olarak maydanozların içine atınız. Limonları sıkınız. Sıktığınız limonları maydanozların bulunduğu kaba ekleyiniz. Kapağını kapatıp 1 gün bekletiniz. Ertesi gün olunca bu karışımı süzünüz. Bu karışımı tatlandırmak için bal kullanabilirsiniz. Günde 1 çorba kaşığı tüketebilirsiniz. 

gençlik iksiri

Önerilen İçerik: K Vitamini Hakkında Bilinmesi Gerekenler

UYARI !
İçeriğimizde yer alan yazılı ve görsel içerikler farklı kaynaklardan derlenerek oluşturulmuş, öneri ve bilgilendirme yazısıdır. Kesin teşhis ve tedavi niteliği taşımamaktadır. Herhangi bir sağlık sorunu karşısında mutlaka doktorunuza başvurunuz. Unutmayın sağlık sorunlarında uygulanan tedavi yöntemleri bireylerin biyolojisi, kalıtsal özellikleri, yaş, boy, kilo farklılıkları, alerjik yönleri ve bunlar gibi onlarca farklı duruma göre değişiklik gösterebilir. Sağlık sorunlarınızın tedavisinde size ancak ve ancak doktorunuz yardımcı olabilir.

NeOldu.com 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum