Game of Thrones'un Oyuncuları 1960'lara Gitti

7. sezonu merakla beklenen ve her bölümü olay olan Game of Thrones dizisinin oyuncuları mistik ve karanlık bir fotoğraf projesi için bir araya geldi
Game of Thrones'un Oyuncuları 1960'lara Gitti

7. sezonu büyük merakla beklenen Game of Thrones (Taht Oyunları) dizisi tüm dünyada en çok izlenen ve takip edilen televizyon yapımlarının arasında girdi.

7 krallığın birbirleri ile mücadelesinin anlatıldığı dizide özellikle Lannister ve Stark Hanedanlıklarının savaşı oldukça ilgi çekti.  Diziye şu ana kadar o kadar fazla karakter girip çıktı ki bazen takip etmesi oldukça güçleşiyor. Ancak en akılda kalan karakterler Jamie Lannister, John Snow ve Arya Stark gibi karakterler oldu. 

kralice


George RR. Martin'in "Buz ve Ateşin Şarkısı" adlı kitap serisenden uyarlanan dizi Türkiye'de de büyük bir merakla takip ediliyor. 

ejderha


Dünyaca ünlü fotoğrafçı Miles Aldridge Game of Thrones dizisinin oyuncuları ile ilginç bir çalışma yaptı. 

john-snow


Ünlü fotoğrafçı Aldridge, dizinin en önemli karakterleri olan Arya Stark, John Snow, Cersei Lannister ve Daenerys Targaryen'ı canlandıran oyuncuları oldukça farklı bir havaya soktu.

cersei-lannister


Dünyaca ünlü dizinin oyuncuları Time dergisi için yapılan çalışmada kendi karakterleri ile 1940-1960 yılları arasındaki Hollywood'un mistik ve karanlık yüzünün karışımı bir konseptte objektiflerin karşısında geçti. 

king-slayer


Çekimleri gerçekleştiren ünlü fotoğraf sanatçısı Miles Aldridge "Her birinin fotoğrafını çekmeyi düşündüğümde, kendi benzersiz karakterlerinin özelliklerini yakalarken dizideki etkilerini de kullanmak istedim. " dedi.

arya-stark

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.