Uygun Fiyat | 2021 Fiat Egea Sedan Özellikleri ve Fiyatı

Diğer otomobil markalarına göre daha düşük fiyata araç satan Fiat’ın 2021 Egea Sedan modelini sizler için inceledik. İşte 2021 Fiat Egea Sedan incelemesi.
Uygun Fiyat | 2021 Fiat Egea Sedan Özellikleri ve Fiyatı

2021 Fiat Egea Sedan İnceleme, Özellikleri ve Fiyatı

Yenilenen ön tasarımıyla bir önceki modele göre çok daha iyi görünüme sahip olan 2021 Fiat Egea, uygun fiyatıyla geniş kitlelere hitap ediyor. Easy, Urban ve Lounge seçenekleri olmak üzere toplamda 3 farklı donanımla satışa çıkarılmıştır.

01-680.jpg

2021 model sıfır arabalar arasında en uygun fiyata sahip modellerden bir tanesi olan Fiat Egea Sedan, isteğinize uygun olarak seçebileceğiniz 7 farklı renk ile sizleri karşılıyor. İşte Yerli Üretim sertifikalı 2021 model Fiat Egea Sedan incelemesi ve fiyatları:

Fiat Egea Sedan Teknik Özellikleri:

  • Model: 2021 Fiat Egea
  • Motor: 95 HP
  • Yakıt Türü: Benzin
  • Hacim: 1368cc
  • Maksimum Hız: 186 km
  • Maksimum Tork: 127 Nm
  • Şanzıman: 6 İleri Düz
  • 0-100 km/s Hızlanma: 11,8
  • Yakıt Deposu: 45 lt
  • Bagaj Hacmi: 520 lt
  • Fiyat: 157.900 TL

Genel Bakış

Fiat Egea Sedan Teknik Özellikleri

Önceki modeli görünüş olarak yenilikçi gözükmese de bu model artık günümüz modern otomobillerine ayak uydurmayı başarmış durumda. Keskin bakışlarıyla gücünü hissettiren 2021 Fiat Egea, ülkemizde en çok kullanılan araçların başında gelmektedir. En dolu paket seçeneğinde yer alan yeni nesil özellikler sürüş deneyimini neredeyse 2 katına kadar çıkarıyor. Yüksek verimli motoru sayesinde düşük benzin tüketimi yaparak seyahat etmenize yardımcı olan bu model, tam bir aile arabası.


2021 Fiat Egea Sedan Dış Tasarım

2021 Fiat Egea Sedan Dış Tasarım

Yeni Full LED ön farları artık karanlık gece sürüşlerinde etkili bir aydınlatma sağlayarak yolu iyice görmenizi sağlıyor. Değiştirilen logosu ön kısma farklı hava katarak Fiat Egea 2021’in görünüşüne artı puan katmış. Satin krom kaplamalı kapı kolları ve yepyeni ön ızgarası fazlasıyla dış kısımdan dikkat çekiyor. 17 inç büyüklüğündeki elmas kesim alaşım jantlarının iyi bir görünüme sahip olduğunu söyleyebiliriz.


2021 Fiat Egea Sedan İç Tasarım

2021 Fiat Egea Sedan İç Tasarım

Krom detaylı yeni direksiyonu ve 10 inçlik tablet ekranıyla iç tasarımı sade ve şık hale getiren Fiat, aynı zamanda kullanıcıya 7 inçlik gösterge paneli sunuyor. Kapı kol kısımları sert plastik malzeme kullanılarak üretilmiştir. Dijital klima ayarı sayesinde hassas bir şekilde sıcaklık veya soğukluk ayarlayabilirsiniz.


2021 Fiat Egea Sedan Motor

2021 Fiat Egea Sedan Motor

95 hp gücüne sahip olan motoruyla en fazla 186 km hıza çıkabilen Fiat Egea, satın alma sırasında farklı motor tiplerini kullanıcıya sunuyor. Fiat Egea fiyat konusunda kullanıcılara paket seçiminde büyük kolaylık sağlıyor. 6 ileri düz vitesli Egea’nin 45 litrelik yakıt deposu bulunmaktadır. 0’dan 100 km hıza 11,8 saniye içerisinde ulaşabilmektedir.


2021 Fiat Egea Sedan Güvenlik ve Öne Çıkan Özellikleri

2021 Fiat Egea Sedan Güvenlik ve Öne Çıkan Özellikleri

Seyir halinde olduğunuz süre içerisinde kör nokta uyarı destekleri sürüş sırasında güvenliği üst düzeye çıkarıyor. Opsiyonel olarak aracınıza ekleyebileceğiniz kablosuz şarj istasyonu sayesinde artık araba içerisinde kablo derdi ortadan kalkıyor. 10 inçlik tablet ekranını destek verdiği uygulamaları akıllı telefonunuza indirerek kablosuz bir şekilde kullanabilirsiniz. 2021 model Fiat Egea’da artık anahtar önemli değil, arabanızı çalıştırmak için kontak çevirmenize gerek yok.

Yine isteğinize bağlı olarak ekleyebileceğiniz şerit takip asistanı yoldan çıkmadan güvenli bir şekilde gideceğiniz yere sizi ulaştırır. Akıllı hız sabitleme ve trafik işareti tanımı sistemini de araca ekleyerek güvenliği Faiat Egea Sedan’da maksimum düzeye çıkarabilirsiniz. Uzun yol yaptığınız durumlarda araç sizi uyarır ve mola vermeniz konusunda öneri sunar. Karşınızdaki araca veya bir nesneye çok hızlı bir şekilde yaklaşırsanız otomatik olarak frenleme sistemi ve sesli ikaz özelliği devreye girmektedir. Ön kısma eklenen park sensörleri park etmeye büyük kolaylık sağlar.


2021 Fiat Egea Sedan Renk Seçenekleri

2021 Fiat Egea Sedan Renk Seçenekleri

Okyanus mavisi, mistik gri, rock siyahı, inci beji, kurşun gri, tutku kırmızısı ve bulut beyazı olmak üzere 7 farklı renk seçeneği sunan Fiat, her türlü zevke hitap edecek şekilde aracını üretmiş durumda.


2021 Fiat Egea Sedan Fiyat Listesi

Birçok markanın sıfır araba piyasaına göre oldukça düşük miktarlarda araba satan Fiat, uygun fiyat etiketiyle dikkat çekiyor. İşte 3 farklı donanıma sahip olan Fiat Egea 2021 fiyat listesi:

2021 Fiat Egea Easy: 157.900 TL

2021 Fiat Egea Urban: 173.900 TL

2021 Fiat Egea Lounge: 185.900 TL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.