Falda Zurna Görmek Ne Anlama Gelir

Falda zurna görmek ne demek? Falında zurna çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan zurna neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Zurna Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Zurna Görmek Ne Demektir?

Falda zurna görmek, olumsuz manalara yorumlanır. Zurna gürültülü bir çalgıdır. Bu sebeple falda çıkan zurna gürültüler yani dedikodular şeklinde yorumlanır. Usta falcılara göre falında zurna gören kimse hakkında asılsız laflar çıkarılır. Bu aslı astarı olmayan söylemler kişinin itibarına zarar vermesi için rakipleri ya da düşmanları tarafından çıkarılmıştır. Kişi sabırlı olmayı başardığı zaman zaten insanlar bunların uydurma olduğunu anlayacaklardır. 

Kimi falcı için kahve falında zurna görmek sizin kulağınıza gelecek dedikodular demektir. Asılsız haberler alacağınıza yorumlanır. Bu falcılara göre duyduğunuz her habere hemen inanmamalısınız. Gelen haberin doğruluğunu sorgulamadan ona inanıp gittiğiniz yerlerde anlatırsanız dedikoduyu yayan kişi olacaksınız. Falcılar, doğruluğunu teyit etmediğiniz konuları dillendirmemeniz gerektiği konusunda sizi uyarır.

Kahve falı yorumcularının bazıları ise falda zurna çıkması karışıklık demektir. Fal baktıran kimse hayatında birtakım karışıklıklar içinde kalacak denir. Özellikel iş yaşamı için söylenen bu durum sosyal yaşamınızda da karşınıza gelebilir. Sabırlı olmak en büyük yardımcınız olacaktır. 

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.