Falda Zırh Görmek Ne Anlama Gelir

Falda zırh görmek ne demek? Falında zırh çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan zırh neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Zırh Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Zırh Görmek Ne Demektir?

Falda zırh görmek, nadir rastlanan durumlardandır. Usta olmayan falcıların çoğu bunu göremeyebilir. Manası kazanmaktır. Gireceğiniz yarışlarda ve mücadelelerde zafer elde edeceğinize yorumlanır. Usta falcılara göre falında zırh gören kimsenin çevresinde onu destekleyen bir güç vardır. Bu güç eşi, ailesi ya da dostları olabilir. Onların desteğiyle birlikte onun işlerini bozmaya çalışanlara ve arkasından oyun çevirenlere karşı her zaman başarılı olacak ve zafer kazanacaktır.

Kimi falcı için kahve falında zırh görmek düzeltmek demektir. Kişi yaptığı hataların farkına varacak ve onları düzeltecek diye yorumlanır. Bu falcılara göre zırh giyen kişi sorumluluğunun farkına varmış kişidir. Yanlış yaptığı ya da istemeden yanlışa sebep olduysa bu durumu düzeltmek için elinden geleni yapacaktır.

Kahve falı yorumcularının kimileri ise falda elinde kılıç ya da kalkan ile birlikte görüyorsa fal sahibi o zaman hatalarını geride bırakacak ve hayatını düzene oturtarak vicdanı rahat, mutlu günler yaşayacaktır.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.