Falda Yumurta Görmek Ne Anlama Gelir

​Falda yumurta görmek ne demek? Falında yumurta çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan yumurta neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Yumurta Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Yumurta Görmek Ne Demektir?

Falda yumurta görmek, para ve çözüm demektir. Beklenmeyen yerden gelecek para yorumu yapılır. Usta falcılara göre falında yumurta şekli gören kimsenin eline yakın zaman içinde büyük meblağda para geçer. Bu para onu rahatlatacak olan paradır. Borçlarını kapatacak ve almak isteyip de alamadığı şeyleri alacaktır. Falda yumurtanın ebatının gelecek para ile aynı oranda olacağı rivayet edilir. Yumurta ne kadar büyükse elinize geçecek para da o kadar çok olacaktır.

Kimi falcı, kahve falında yumurta görmek hakkında aşk ve çocuk kelimelerini kullanmıştır. Bu falcılara göre fal baktıran kişi yeni aşka yelken açacaktır. Bu aşk büyük ve tutkulu bir aşk olacaktır. Hatta kimi falcı sonunda evlilik ile biteceğini söyler. Evli kimseler için falda çıkan yumurta çocuk müjdesidir. Falda nerede görüldüğüne bağlı olarak hangi zaman dilimi için yeni bir çocuk sahibi olacağınız yorumu yapılır.

Kahve falı yorumcularının bazıları ise falda yumurta ne anlama gelir sorusuna yardımcı olmak cevabını vermişlerdir. Bu yorumcuların dediğine göre fal sahibi, çevresinde onun yardımına ihtiyaç duyan kimselere yardım edecektir. Edeceği yardımlarla adı iyi anılacak ve her zaman hayır duası alacaktır. Bu kimseler gelip doğrudan taleplerini dile getiremeyebilir. Bu yüzden etrafa iyi bakmalı ve onları yalnız bırakmamalıdır. Bu hem büyük sevaptır hem de insanlığının gereğidir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.