Falda Yılan Dili Görmek Ne Anlama Gelir

​Falda yılan dili görmek ne demek? Falında yılan dili çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan yılan dili neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Yılan Dili Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Yılan Dili Görmek Ne Demektir?

Falcılara, falda yılan dili görmek nedir diye sorulduğunda dedikodu demektir şeklinde cevap verirler. Bu falcılara göre yılan dili arkanızdan dedikodunuzu yapan ve sizi çekemeyen kimselere işarettir. Her iyi haliniz o kişiye batar ve sizin iyi olmanızı istemez. Arkanızdan dedikodunuzu yaparak ve söz çıkartarak sizi zayıflatmak ister.

Kimi falcı için falda yılan görmek, yılanın şekline ve etrafında olan diğer şekillere göre yapılır. Bu şekillere göre bazen iyi manalara gelse de genelde olumsuz gelişmelerin yaşanacağının işaretidir. Usta falcılara göre falda yılan görmek, düşman demektir. Bu düşman çok sinsi ve tehlikelidir. Arkanızdan yaptığı planlara karşı gözünüzü açık tutmanız gerekmektedir. Ayrıca yılan kişinin başına gelecek kötü olaylar demektir. Fal sahibini üzecek ve sıkıntıya sokacak bir takım gelişmeler yaşanacağının habercisidir.

Kahve falı yorumcularının kimine göre yılanın yanında kadın şekli varsa bir kadın tarafından zarar göreceğiniz söylenir. Bu yorumcular yılan küçük olursa dedikodu demektir lakin büyük bir yılan olursa size zarar verecek düşmandır. Bu düşman oldukça güçlüdür ve karşı koymanız zordur. Falda yılan ne kadar büyük olursa düşmanınızın gücü de o derece büyük olur. Falda dilini çıkaran yılan görmek de benzer şekilde düşman manasına gelse de kimi falcıya göre ihanet demektir. Onlara göre koynunda beslediğiniz yılan gün gelecek ve sizi ısıracaktır.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.