Falda Yelpaze Görmek Ne Anlama Gelir

​Falda yelpaze görmek ne demek? Falında yelpaze çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan yelpaze neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Yelpaze Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Yelpaze Görmek Ne Demektir?

Falda yelpaze görmek, sıkıntılardan kurtulmak demektir. Fal sahibinin sıkıntılarında kurtulacağını ve feraha erişeceğini gösterir. Usta falcılara göre fal baktıran kimse eğer falında yelpaze görürse bu fal onun için hayırlı yorumlanır. Borcu varsa borcundan kurtuşur. Hastaysa ya da baktığı hastası varsa şifa bulur, ümitsizliğe düşmüşse yeniden umutlanır.

Kimi falcı için falda yelpaze görmek demek, aşk demektir. Kişinin aşık olacağını ve kalbinde uzun zamandır uçuşmayan kelebekleri hissedeceği söylenir. Bu falcılara göre kişi zaten evliyle o zaman eşiyle arasında var olan soğuklu gidecektir. Tekrar eskisi gibi keyifli ve huzurlu oldukları günler görecekler ve aşklarını tazeleyeceklerdir.

Kahve falı yorumcularının bazılarına göre kahve falında yelpaze çıkması, kıdam almak demektir. Eğer çalışıyorsanız çalıştığınız işte başarı gösterecek ve ünvanalacaksınız. Ticaret ile uğraşıyorsanız işlerinizi büyütecek ya da yeni ortaklıklar ile daha çok kazanç elde edeceksiniz denir. Bu yorumculara göre çalışmayan kimseler için ise falda çıkan yelpaze sosyal yaşantılarında yenilikler yaşanacağı manasına gelir. Yeni insanlarla tanışılacak ya da yeni çevrelere girilecek diye rivayet edilir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.