Falda Yazı Görmek Ne Anlama Gelir

​Falda yazı görmek ne demek? Falında yazı çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan yazı neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Yazı Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Yazı Görmek Ne Demektir?

Falda yazı görmek, hayırlı işler manasına gelir. Falında yazı çıkan kimse hakkında usta falcılar başına hayırlı işlerin geleceğini rivayet eder ve bu hayırlı işlerle birlikte daha iyi yaşantısı olacağını söyler. Onlara göre fal sahibi, hayatında yeni dönüm noktalarıyla karşılaşacak, yeni yeteneklerini keşfedecek ve kendi istediği bir yaşamı seçme şansını yakalayacaktır.

Kahve falı yorumcularının kimilerine göre falda yazı çıkması tartışmak demektir. Onlara göre falında yazı gören kimse eşiyle, dostuyla ya da akrabalarıyla tartışma yaşar. Genelde yakın olduğu kimseler ile yaşanacak tartışmanın sebebi ise oldukça küçük olacak fakat gittikçe başka meseleler ile birleşerek büyüyecektir. Bu duruma karşı sabırlı kalırsanız sonunda iyi olan siz olacaksınız denir.

Bazı falcı için kahve falında yazı görmek kötü arkadaşa işarettir. Bu falcılar hayatınıza sonradan dahil olacak kimsenin başlarda çok iyi olacağını fakat sonrasında kötü alışkanlıklara sahip olan ve içinde kötülük taşıyan kimseye dönüşeceğini belirtirler. Bu kişi gerçek yüzünü gösterinceye kadar onun farkına varmalı ve önleminizi almalısınız diye akıl verirler.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum