Falda Yay Görmek Ne Anlama Gelir

​Falda yay görmek ne demek? Falında yay çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan yay neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Yay Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Yay Görmek Ne Demektir?

Falda yay görmek, hayırlı değişiklikler manasına gelir. Usta falcılara göre falında yay çıkan kimsenin hayatı olumlu yönde değişir. Karşısına hayırlı insanlar çıkar ve ona faydaları dokunur. İşinde başarılı olur ve karşılığını alır. Özel yaşamında ve sosyal yaşamında yapacağı değişimler ile daha mutlu ve huzurlu olacaktır. Ayrıca bu falcılara göre rahat bir nefes almaya ve sıkıntılardan bir çırpıda kurtulmaya da işaret eder.

Kahve falı yorumcularının kimilerine göre falda yay çıkması engelleri aşmaktır. Kişinin karşısına çıkacak engellere karşı dayanıklı olacağını ve hepsini teker teker aşacağını belirtirler. Onlara göre fal sahibi yapmak istediği fakat çevresi tarafından engellendiği işlere girişecek ve başarılı olacaktır. Ertelediği ve yapmaktan çekindiği şeylerin üstüne gidecek ve arzu ettiği düşüncelerini eyleme dökecektir.

Kimi falcı ise kahve falında ok ve yay görmek hakkında ikilemde kalmak deyimini kullanmıştır. Onlara göre fal baktıran kimse önemli kararlar alacaktır. Alacağı kararları seçme konusunda çok fazla gelgitler yaşayacak ve bu durum onun için sıkıntılı olacaktır. Bazen iki kişi arasında kalacak, bazen ise ucu nereye varır diye düşünmekten kendini yiyecek lakin sakin olmaya çalışırsa ve karar vermeden önce tekrar gözden geçirirse son karar onun hakkında hayırlı olacaktır.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.