Falda Yatan İnsan Görmek Ne Anlama Gelir

​Falda yatan insan görmek ne demek? Falında yatan insan çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan yatan insan neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Yatan İnsan Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Yatan İnsan Görmek Ne Demektir?

Falda yatan insan görmek, hastalık manasına gelir. Falcılar tarafından genellikle hayırlı manalara yorumlanmaz. Usta falcılara göre falında yatan insan görmek kişinin hastalanacağı manasına gelir. Bu durum yatan insanın etrafında görülen diğer şekillere göre değişiklik gösterir. Fal sahibinin değil de yakınlarının hasta olacağı yorumu da yapılır.

Kimi kahve falı yorumcusuna göre falda yatan insan demek sıkıntı manasına gelir. Fal baktıran kimse için sıkıntılı günlere işarettir. Bu yorumcular fal sahibinin sevdiği kimse tarafından başının derde gireceğini söyler. Bu kimse sevgilisi veya eşi de olabilir çok sevdiği bir dostu da olabilir. Sıkıntı ve keder yaşanacağı rivayet edilir.

Kimi falcı ise kahve falında yatan insan görmek ne anlama gelir sorusuna dikkatli olunması gerektiği cevabını verir. Çalışıyorsa iş hayatında, çalışmıyorsa sosyal çevresinde yer alan bazı insanlar onun iyiliğini istemiyor ve hakkında dedikodu yapıyor denir. Bu dedikodular düşmanlıklara sebep olabilir. Bu yüzden kişinin çok dikkatli olması gerektiği yorumu yapılır.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.