Falda Yastık Görmek Ne Anlama Gelir

​Falda yastık görmek ne demek? Falında yastık çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan yastık neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Yastık Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Yastık Görmek Ne Demektir?

Falda yastık görmek, fırsat demektir. Karşınıza ıkacak yeni fırsatlar olduğunu yorumlanır. Usta falcılara göre falında yastık gören kimse işinden memnun değilse yeni iş bulacak, yeni ev arıyorsa oraya yerleşecek, istediği arabayı alacak, yeni girişimlerde bulunacak ve başarılı olacaktır. Fırsatları iyi değerlendirdiği takdirde kişi için çok hayırlı ve güzel olacaktır.

Kimi falcı için falda yastık çıkması demek rahatlamak demektir. Bu falcılar fal sahibinin hayalini kurduğu tatile çıkacağını belirtirler. Beklediği uygun fırsatı yakalayacak ve güzel bir seyahat yaparak tüm sıkıntılarından kurtulacak denir. Hatta kimi falcı bunu borçlardan ve hastalıklardan kurtulmak suretiyle ferahlamak olarak da yorumlamıştır. Onlara göre kişinin başına dert olan ve ona sıkıntı yaşatan bu sorunlar geçecek, ve huzur gelecektir.

Kahve falı yorumcularının kimine göre ise kahve falında yastık görmek, kayıp demektir. Fal baktıran kimsenin çok sevdiği bir şeyi kaybedeceği rivayet edilir. Yorumculara, maddi değeri olan eşyaların kaybedilmesi gibi manevi değeri olan şeyler de kaybedileceğini söyler. Hatta çok hastanız varsa vefat haberini alabileceğiniz ihtimali üzerinde durulur.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.