Falda Yaşlı Görmek Ne Anlama Gelir

​Falda yaşlı görmek ne demek? Falında yaşlı çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan yaşlı insan neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Yaşlı Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Yaşlı Görmek Ne Demektir?

Falda yaşlı görmek, uzun ömür ve şöhret manalarına gelir. Flada çıkan ihtiyar kadın ya da ihtiyar erkek uzum ömür manasına gelir. Bu uzun ömür insan için yorumlandığı gibi etrafındaki şekillere ya da fal içinde nerede olduğuna bağlı olarak; iş hayatı, ilişkiler ya da evlilik için de kullanılabilir. Usta falcılara göre falında yaşlı kambur insan görmek, kişinin yaşadığı çevre içinde isim yapacağına ve onu tanıyanların çok olacağına işarettir.

Kimi falcı için kahve falında yaşlı görmek hayallerin gerçekleşmesi demektir. Yaşlı kişi uzun zamandır istediğiniz fakat bir türlü alamadığınız şeyleri yahut isteyip de yapamadıklarınızı temsil eder. Bu falcılara göre iş hayatında istediğiniz şeyi elde edeceksiniz, özel yaşantınızda arzu ettiğiniz duruma ulaşacaksınız ve hayalini kurduğunuz mala ve mülke sahip olacaksınız denir. 

Kahve falı yorumcularının kimilerine göre falda yaşlı insan görmek, zayıf düşman demektir. Faldaki şekil itibarıyla elinde bastonu olan ve sizin arkanızdan yaklaşan yaşlı kimse size zarar vermeye çalışan fakat bunu beceremeyen düşmandır. Bu düşmandan korkmaya gerek yoktur. Lakin yine de yaptığınız işlerde ve hareketlerinizde dikkatli olmanız faydanızadır.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.