Falda Yarım Ay Görmek Ne Anlama Gelir

​Falda yarım ay görmek ne demek? Falında yarım ay çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan yarım ay neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Yarım Ay Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Yarım Ay Görmek Ne Demektir?

Falda yarım ay görmek, fal yorumlarında en çok görünen şikillerdendir. Kahve fincanının dibindeki telve ile oluşan bu şekil genelde hayırlı yorumlanır. Usta falcıların dediğine göre falında yarım ay gören kimsenin hanesine ay doğmuştur. Ay doğması hayırlı gelişmeler demektir. Aydınlık gelecek ve alacağınız güzel haberlerin olduğunu işaret edilir.

Kimi falcı için rüyada yarım ay görmek kıvılcım manasına gelir. Bu falcılara göre falda çıkan yarım ay demek kişinin hayatında meydana getireceği kıvılcımlardır. Bu kıvılcımlar sayesinde güzel gelişmelerin ateşini yakacaktır denir. Öncelikle falcılar kişinin aşık olacağını söyler. Aşık olan kişiler için ise evlilik için doğru zamanın geldiğinin işareti olduğunu rivayet ederler. Aynı şekilde girişimde bulunmak isteyen kimseler için yahut kafasındaki planları yapmak isteyen kimseler için bu zaman uygun zamandır. Kıvılcımı ateşlemeli ve istediklerini almalıdırlar.

Kahve falı yorumuclarının bazılarına falda yarım ay ne anlama gelir diye sorulduğu zaman, güzel ve ferah günlerin işaretidir diye cevap vermişlerdir. Yorumcuların dediğine göre yarım ay hayatınıza doğacaktır. Üzerinizde baskı yaratan sıkıntılardan kurtulacağınız vakitler gelmektedir. Bu sıkıntılardan kurtulup ferah şekilde daha mutlu, daha güzel bir yaşam sürmeyenin başlangıcı için işaret olduğu rivayet edilir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.