Falda Yangın Görmek Ne Anlama Gelir

​Falda yangın görmek ne demek? Falında yangın çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan yangın neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Yangın Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Yangın Görmek Ne Demektir?

Falda yangın görmek, sıkıntı ve üzüntü manalarına gelir. Kişinin başına gelecek kötü olaylara yorumlanır. Usta falcılara göre falında yangın çıkan kimsenin işleri tes gider. Olmasını istediği şeyler olmaz, beklediği haberler gelmez, çalışıp çabaladığı şeyler boşa gider, arkadaşlarıyla veya sevdiği kimselerle tartışmalar, hatta dargınlıklar yaşar yorumları yapılır.

Kimi falcı için kahve falında yangın görmek bollluk ve berekettir. Bu falcılara göre fal tersine yorumlanmalıdır çünkü evin üzerinde ateşe benzer şekiller görmek ışık ile tabir edilir. Buna göre fal baktıran kimsenin gelirinde artış olacağını, tüccarsa işlerini büyüteceğini, borçları varsa ödeyeceğini ve eline geçen para ile hanesine bereket geleceğini rivayet ederler.

Kahve falı yorumcularının kimisi ise falda alev görmek, sağlık sorunlarıdır der. Bu yorumculara göre fal sahibi hastalıklarla uğraşacaktır. Eğer zaten uğraşıyorsa bir süre daha uğraşacaktır yorumu yapılır. Yorumcular, faldaki alevler evi ya da bir insanı sarmış şekilde görülüyorsa o zaman aileden birinin hasta olacağı söylenir. Sıkıntı ve üzüntü yaşanacağına işarettir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.