Falda Yaban Domuzu Görmek Ne Anlama Gelir

​Falda yaban domuzu görmek ne demek? Falında yaban domuzu çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan domuz kafası neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Yaban Domuzu Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Yaban Domuzu Görmek Ne Demektir?

Falda yaban domuzu görmek, fesat kimse ve düşman manalarına gelir. Etrafınızda olan bu kimseler sebebiyle tehlike altındasınız yorumu yapılır. Usta falcılara göre falında yaban domuzu çıkan kimse arkadaş sandığı kişinin ihanetine uğrar. Bu kişi içten pazarlıklı ve fesat kimsedir. Ayrıca yaban domuzu, düşman demektir. Güçlü bir düşman olarak tabir edilir. Fal baktıran kimse düşmanlarına karşı temkinli olmalı ve davranışlarını ölçerek ve tartarak yapmalıdır.

Kimi falcı için kahve falında yaban domuzu görmek, üçüncü kimse demektir. İkili ilişkileriniz bozacak üçüncü kimseden bahsedilir. Bu falcılara göre sevgiliniz ya da eşiniz ile aranıza girecek bu şahıs ilişkinize zarar verecektir. Akla ilk aldatma durumu gelse de bazen arkadaşın etkisiyle de ilişkiler bozulabilir. Size ya da sevdiğiniz kimseye akıl veren arkadaşları farkında olmadan aranızın açılmasına sebep olabilir. Meselelerinizi kendi aranızda çözmeniz en iyisidir.

Kahve falı yorumucularının kimilerine göre ise falda yaban domuzu kötülük demektir. Falda yaban domuzu kafası görmek size yakın kimseye zarar vereceğinize işarettir. Domuz kafası size dönük ise bu esfer bir yakınınızdan size zarar gelecek yorumu yapılır. Yaban domuzu, başınıza gelecek diğer kötü olaylara da yorumlanır.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.