Falda Vücut Görmek Ne Anlama Gelir

Falda vücut görmek ne demek? Falında kaslı adam çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda görülen kadın vücudu neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Vücut Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Vücut Görmek Ne Demektir?

Falda vücut görmek, hayallerin vücut bulacağının işaretidir. Usta falcılar, falında vücut gören kimse için arzu ettiği şeylerin gerçekleşeceğini, iş hayatında yükseleceğini, daha iyi yaşam şartlarına kavuşacağını rivayet eder. Güzel günlerin geleceğini müjdeler.

Kahve falı yorumcularının kimisine göre falda vücut şekli görmek kadın ve erkek vücudu olarak iki farklı şekilde yorumlanır. Falda kadın vücudu görmek, girilecek bir işte zarar görüleceğine ve bundan vazgeçilmesi gerektiğine işarettir. Falda kadın vücudunun bir parçasını görmek aynı şekilde size yapılan erken ikaz demektir. Falda erkek vücudu görmek ise güç ve kudret kazanmak manasına gelir. Fal baktıran kimsenin kaslı erkek vücudu görmesi gireceği işlerde başarılı olunacağına ve sosyal yaşantıda güç kazanılacağına işarettir. 

Kimi falcı için kahve falında vücut görmek, sorumluluklardan kurtulmak manasına gelir. Bu size birisi tarafından verilen görevin tamamalanacağına ve aldığınız sorumluluğu başarıyla yerine getireceğinize dair işarettir. Kişi omuzlarındaki bu yükten kurtulacak ve ferahlayacaktır. Bu yorumculara göre vasiyet, istek, yardımcı olma, arada kalma gibi vazife yüklenilen durumlarda yüz akıyla çıkılacağı ve takdir kazanılacağı rivayet edilir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.