Falda Vazo Görmek Ne Anlama Gelir

Falda vazo görmek ne demek? Falında vazo çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda vazo neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Vazo Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Vazo Görmek Ne Demektir?

Falda vazo görmek; evlilik, uzun ömür, miras gibi anlamlara gelmektedir. Usta falcıların yorumlarına göre falında vazo çıkan kimsenin evlilik niyeti varsa gerçekleşir, mirastan gelecek para ile mal ve mülk sahibi olur. Ayrıca fal baktıran kimse için falda görülen diğer şekillere de bağlı olarak uzun ömür tabiri yapılır. Uzun ve sağlıklı bir ömür geçirileceği rivayet edilir.

Kimi falcı için falda vazo çıkması demek, kısmet ve hediye demektir. Bu falcıların dediklerine göre fal sahibi beklediği kısmeti bulacaktır. Bu kısmet yukarıda bahsettiğimiz evleneceği kısmetten ziyade halledemediği bir mesele için ona yardımcı olacak kısmettir. Bu kişi umulmadık anda gelecek ve sıkıntınızı giderecektir. Ayrıca falda çıkan vazo hediye manasına gelir. Falcılara göre yakınlarınızdan gelecek bir hediye ile çok mutlu olacaksınız ve onlarla olan bağlarınız kuvvetlenecetir.

Kahve falı yorumcularının kimisine göre ise kahve falında vazo görmek, barışmak demektir. Küs olduğunuz kimse ile barışacağınız rivayet edilir. Aynı şeklde iki küs insanın arasını yapacağınız ve onların barışmasına vesile olacağını söylenir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.