Falda Vapur Görmek Ne Anlama Gelir

Falda vapur görmek ne demek? Falında arabalı vapur çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda vapur görmek neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Vapur Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Vapur Görmek Ne Demektir?

Falda vapur görmek, yolculuk yapmaya ya da yol gözlemeye yorumlanır. Usta falcılara göre falında vapur çıkan kimse yolculuğa çıkacaktır. Bu yolculuk iş seyahati olabilir fakat daha çok bir yakını görmek için yapılacak seyahate işarettir. Bazı durumlarda falda çıkan vapur yol gözlemek manasına da gelir. Uzun süredir görüşemediğiniz ve özlediğiniz bir sevdiğinizin geleceğini biliyor ve hasretle yolunu gözlüyorsunuz denir.

Kimi falcı ise falda vapur çıkması şans ve devlet anlamına gelir demiştir. Bu yorumculara göre fal baktıran kimse atacağı adımlarda şansının da yardımıyla iyi sonuçlar alacaktır. Bu iş anlamında değil gerek sosyal çevresinde gerek arkadaşları ve akrabalarıyla olan meselelerde şansının yaver gitmesiyle güzel gelişmeler yaşayacaktır. Ayrıca deniz devlet olarak değerlendirildiği için, devletten gelecek bir haber yorumu da yapılır.

Kahve falı yorumcularının bazılarına göre kahve falında vapur görmek üzüntü manasına gelir. Yaşanan sıkıntılar varsa bir süre daha devam edecektir denir. Sıkıntısı olmayan kimseler ise dikkatli olmalı ve gerek ikili ilişkilerinde gerek özel hayatında sorun çıkarmaktan uzak durmaya çalışmalıdır. Fal sahibi için sabırla geçecek günlere işarettir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.