Falda V Harfi Görmek Ne Anlama Gelir

Falda v harfi görmek ne demek? Falında v harfi çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda görülen v harfi neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda V Harfi Görmek Ne Anlama Gelir

Falda V Harfi Görmek Ne Demektir?

Falda V harfi görmek, gurur ve kendini beğenmişlik manalarına gelir. Falda çıkan harfler genelde isim ve ruh hali ile yorumlanır. Usta falcılar, falda v harfi nedir sorusuna, kişinin kendini çevresindeki insanlardan üstün gördüğünü ve ufak dağları ben yarattım havası içinde olduğu yanıtını vermişlerdir. Bu falcılara göre fal baktıran kimse biraz daha alçak gönüllü olmayı bilmeli ve bu kibirinden kurtulmalıdır.

Kimi falcı, falda v harfi görmek ne demek diye sorulduğunda, gizem yaratan ve net olmayan kimse cevabını vermişlerdir. Onlara göre v harfi ile simgelenen kişi dertlerini içine atar, etrafına renk vermez ve çok fazla paylaşımda bulunmak istemez. Bu durum çevresindekiler için güvensizlik yaratır çünkü ne yapacağını bir türlü kestiremezler ve onu tam anlamıyla tanıyoruz diyemezler.

Kahve falı yorumcularının bazıları ise kahve falında v harfi görmek hakkında kimseyi kıramayan, geri çeviremeyen ve bu yüzden sıkıntı çeken kimseyi ifade eder. Bu kimse hep başkalarının dertlerini dinler fakat sıra ona gelince dertlerini anlatanlar dinlemeye gönüllü olmazlar. İşte bu yüzden kendini böyle hisseden kimseler v harfi ile simgelenir. Kendinizi böyle hissediyorsanız usta yorumculara göre hayır demeyi öğrenmeli ve kendinizi de düşünmelisiniz.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum