Falda Üniforma Görmek Ne Anlama Gelir

Falda üniforma görmek ne demek? Falında üniforma çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda görülen üniforma neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Üniforma Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Üniforma Görmek Ne Demektir?

Falda üniforma görmek, devlet demektir. Devletten gelecek haberlere rivayet edilir. Usta falcılar, falında üniformalı kimse gören kişinin devlet ile yakın zamanda işi olacağını söyler. Kişi zaten devlet çalışanıysa ya da devlet ile sık sık iş yapıyorsa onlar için durum normaldir fakat devlet ile pek fazla işi olmayan kimseler için bu fal önemli bir durum yaşanacağının göstergesidir.

Kimi falcı, kahve falında üniforma görmek iki şekilde yorumlanır der. Birinci şekliyle, üniformalı adam eğer çevresinde para sembolü olan nesneler ile birlikte görülüyorsa size bir dostunuzdan ya da devlet ile alakalı bir durumdan para geleceğine işarettir. İkinci şekliyle, falda çıkan üniformalı adamın çevresinden kötü manaya gelen şekiller varsa o zaman bu adam devletin çıkacağı borca işarettir. 

Kahve falı yorumcularının bazıları ise falda üniformalı insan görmek demek asker ya da polis ile bir işinizin olacak demiştir. Bu yorumcular asker ve polis ile olacak işin genelde hayırlı olmayacağını ve başınızdan geçecek bir olay sonrası üniforma giyen kimseler ile görüşmeniz gerekeceği yorumunu yaparlar.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.