Falda Timsah Görmek Ne Anlama Gelir? Kahve Falında Ağzı Açık Timsah Neye Çıkar?

Falda timsah görmek ne demek? Falında timsah çıkan kimse için bunun yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda görülen timsah neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Timsah Görmek Ne Anlama Gelir? Kahve Falında Ağzı Açık Timsah Neye Çıkar?

Falda Timsah Görmek Ne Demektir?

Falda timsah görmek, rakip ve düşman anlamlarına gelmektedir. Falında timsah çıkan kimse hakkında usta yorumcular, rakipleriyle sıkı bir mücadeleye girileceğini ve düşmanlarıyla olan savaşın kızışacağını söyler. Bu falcılara göre timsah uğursuzluk getirecek ve canınızı biraz sıkacaktır. Eğer yeterince hazır değilseniz rakiplerinize ve düşmanlarınıza karşı kaybedebilirsiniz.

falda timsah


Falda Timsah Şekli Görmek

Fal sahibi hayatında var olan sıkıntılardan kendi emekleri sonucunda kurtulacaktır. Sahip olduğu öz güven ve enerji onu daima ileri taşıyacaktır. Falda çıkan timsah şekli aynı zamanda tüm yorumcuların ortak düşüncesi olan düşman demektir. Kişi elbette hayatında düşmanlara sahip olacaktır fakat bu kötü niyetli insanların fal sahibine herhangi bir zararı dokunamayacaktır. Bunun en büyük sebebi ise fal sahibi herkese güvenmeyecektir. Falda beliren timsah şekli aynı zamanda kazanılacak olan bir zaferin de habercisidir. Bu zafer iş hayatında veya günlük yaşantı da gerçekleşecek herhangi bir olay olabilir.


Kahve Falında Ağzı Açık Timsah Çıkması

Kahve falında ağzı açık timsah görmek hakkında sabır kelimesini kullanmıştır. Bu falcılara göre fal baktıran kimse karşılaşacağı olaylara karşı sabırlı olmalıdır. Bu olaylar genellikle aile içinden kimselerin ya da akrabaların çıkaracağı sorunlar olacaktır. Sabırlı olunduğu takdirde sonunda mutlu olunacağı rivayet edilir. Bu sebeple fal sahibi sabrını korumalı ve sonrasında kötü olmaktan kurtulmalıdır.


Falda Timsah Kuyruğu Neye İşaret Eder?

Falda timsah kuyruğu; iş hayatında zorlu bir süreç sonucunda başarı manasına gelmektedir. Aynı zamanda fal sahibi akrabalarıyla olan sorunlarını düzeltecek, huzur dolu olacaktır. Kişinin elde edeceği başarı her gün katlanacak ün sahibi olacaktır. Falda timsah kuyruğu ardı sırası kesilmeyecek bereket demektir. Kişi bu dönemde bolca şükür etmeli ve yardıma muhtaç olan insanlara katkıda bulunmalıdır. Görülen timsah kuyruğu şekli falcılar tarafından genellikle olumlu yönde değerlendirilmektedir.


Falda Timsah Kafası Neye Çıkar?

Kimi yorumcuları ise falda çıkan timsah kafası; garantici olmak demişlerdir. Bu yorumculara göre fal baktıran kimse riskli işlerden kaçınmalıdır. Girişeceği yeni işler varsa tekrar tekrar kontrol etmeli ve ani kararlar almaktan vazgeçmelidir. Çalışıyorsa iş hayatında emin olmadığı konulara karışmamalı ve hayata geçireceği planları varsa biraz daha düşünmek için zaman ayırmalıdır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.