Falda Terazi Görmek Ne Anlama Gelir

Falda terazi görmek ne demek? Falında terazi çıkan kimse için bunun yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda görülen terazi neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Terazi Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Terazi Görmek Ne Demektir?

Falda terazi görmek demek, gerçekte olduğu gibi adalet manasına gelir. Usta yorumculara göre fal baktıran kimsenin adaletsizliğe uğradığı ve bu durumun elbet ortaya çıkacağı rivayet edilir. Kimi falcı ise fal sahibinin adil olmayan davranışlarına dikkat etmesi gerektiğini söyler. Yoksa gün gelecek yapılan adaletsizlikler ortaya çıkacak ve adalet yerini bulacaktır.

Kahve falı yorumcularının kimine göre falda terazi çıkması hiç beklenmedik yerden gelecek habere işarettir. Bu haber terazinin nasıl göründüğü ile alakalı olarak iyi veya kötü yorumlaınr. Eğer terazinin sağ kefesi aşağıda yani ağır basmış durumdaysa iyi haber gelecek demektir. Lakin terazinin sol kefesi ağır basıyorsa kötü haber alacağınız rivayet edilir.

Bazı falcılara göre kahve falında terazi çıkması hayatınızda meydana gelecek önemli değişiklikler demektir. Bu kimseler terazinin kefelerine bağlı olarak yorum yaparlar. Sağ tarafa doğru meyilli terazi olumlu gelişmeler olacak ve mutlu olacaksınız şeklinde yorumlanırken, terazi sol tarafa doğru eğilmişse o zaman meydana gelecek kötü değişimlerden bahsedilir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.