Falda Tencere Görmek Ne Anlama Gelir

Falda tencere görmek ne demek? Falında tencere çıkan kimse için bunun yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda görülen tencere neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Tencere Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Tencere Görmek Ne Demektir?

Falda tencere görmek demek, usta fal yorumcularına göre iki şekilde yorumlanır. Birincisi falda kapaklı tencere görmek; kapağı kapalı vaziyette çıkan tencere, sevdiğiniz kimse ile iyi geçineceğiniz manasına gelir. İkincisi falda kapağı açık tencere görmek; kapağı açık ya da yana doğru düşmüş vaziyette görülen tencere, sevdiğiniz kimse yahut eşinizle aranızın açılacağı manasına gelir.

Kimi falcı, falda tencere çıkması uyum manasına gelir. Bu falcılara göre falında tencere gören kimse etrafına karşı uyumlu kimsedir. Çıkıntılık yapmaz ve verilen kararlara saygı gösterir. Bazı zamanlarda etrafındaki şekillere de bağlı olarak tencere sevgililer ya da eşler arasındaki uyum diye yorumlanır. Çok iyi anlaşan, adeta ruh ikizi denebilecek karı kocadan bahsedilir.

Kahve falı yorumcularının kimisine göreyse falda çıkan tencere gizem demektir. Özellikle kapağı kapalı tencere çok gizemli insan demektir. Kapağı açık olsa bile bu falcılar sıkıntılarını içine atan, heyecanını içinde yaşayan ve dışarıya karşı nötr olan bir kimseden bahsederler. Bu kimse bazen düşman olarak da yorumlanır.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.