Falda Tekne Görmek Ne Anlama Gelir

Falda tekne görmek ne demek? Falında tekne çıkan kimse için bunun yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda görülen tekne neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Tekne Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Tekne Görmek Ne Demektir?

Falda tekne görmek demek, ufak tefek sıkıntılar manasına gelir. Usta falcılar, fal baktıran kimse hakkında sosyal yaşantısında, özel hayatında veya iş hayatında ufak tefek sıkıntılar yaşayacağını söyler. Sevgilisiyle yahut eşiyle tartışmalar yaşayacak, iş hayatında sorunlarla karşılaşacak ve sosyal yaşantısında çevresindeki bir takım kimselerle bazı anlaşmazlıkları olacak diye yorumlanır.

Kimi falcı, falda tekne görmek başarı demektir. Tekne nasıl mavi sularda süzülerek gidiyorsa falında tekne çıkan kimse de aynı şekilde iş hayatında süzülerek ilerleyecek denir. Bu ilerleme ile ünvan, rütbe, yöneticilik gibi vasıflar alacak ve maddi geliri artacağı rivayet edilir. Artan maddi gelir ile sosyal yaşantısı değişecek, imkanları yükselecektir.

Kahve falı yorumcuları, falda tekne çıkması devletten gelecek haber demektir. Bu haber bazen iyi bazen kötü yorumlanır. Fincanın neresinde olduğuna ve etrafında hangi şekillerle görüldüğüne göre değişmektedir. Eğer tekne fincan sapının sol tarafındaysa kötü, sağ tarafındaysa iyi manalar taşır.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.