Falda Tava Görmek Ne Anlama Gelir

Falda tava görmek ne demek? Falında tava çıkan kimse için bunun yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda görülen tava neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Tava Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Tava Görmek Ne Demektir?

Usta yorumculara göre falda tava görmenin manası, birtakım noksanlıklar demektir. Bu noksanlıklar canınızı biraz sıkabilir fakat çok can sıkıcı olmayacaktır. Ufak bir tartışma ya da anlaşmazlık gibi sebeplerden dolayı yaşanacak ve sonra kısa sürede telafi edilecektir. Bu tartışmaların meydana gelmesinde kıskançlık etkisi bulunmaktadır. Kahve falı yorumcularına göre falda tava çıkması aynı zamanda hasetliktir. Elde ettiğiniz başarılar ve yaptığınız hareketler sebebiyle dikkat çekiyor ve kıskanılıyorsunuz denir.

Kahve falında tava görmek hakkında bazı falcılar berekettir der. Falda tava çıktığını görmek hanenize gelecek bolluk ve bereket timsalidir. O yıl içinde sofranızın bereketi artacak denir. Eğer maddi sıkıntı çekiyorsanız, düzeleceğine dair müjde niteliği taşır. Bolluk ve bereket yorumunu yapan falcılar konu hakkında ayrıca ailenize gelecek kötü bir haberden bahseder. Lakin el birliği ile bunun üstesinden geleceğinizi belirtirler.

Falda tava görmek demek, zenginlik manasına gelir. Falcı kimseler, falında tava çıkan kimse hakkında çektiği sıkıntıların çok hızlı biçimde ortadan kalkacağını ve huzura kavuşacağını söyler. Hatta bu fal, size hazır sunulacak para demektir. Bir yerden gelecek toplu paraya işarettir. Bu para ile eliniz rahatlayacak, borçlarınız varsa ödeyecek ve rahatlayacaksınız.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.