Falda Tarak Görmek Ne Anlama Gelir

Falda tarak görmek ne demektir? Falda tarak çıkması nasıl yorumlanır? Falcılara göre tarak ya da tırmık görmek hangi manalara gelmektedir? İşte cevaplar...
Falda Tarak Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Tarak Görmek Ne Demektir?

Falda tarak görmek, karşınıza çıkacak güzel insandır. Kahve falı yorumcularına göre falda tarak çıkması çok iyi kimse ile tanışacağınıza ve o kimseden menfaat elde edeceğinize yorumlanır. Bu menfaat maddi menfaatten çok gönül anlamındadır. Bu kimseye gönlünüzü kaptıracaksınız denir. 

Kimi falcı ise falda çıkan tarak kısmet demektir. Bu falcılara göre karşınıza çıkacak kısmet sevgili ya da eş adayı olabileceği gibi iş de olabilir. İşinden memnun olmayan ya da iş arayan kimse yeni iş bulacak ve mutlu olacak denir. Ayrıca falında tarak gören kimse falcılara göre kısa sürede mutluluğu yakalayacak kimsedir.

Kimi fal bakanlar falda tarak görmek ile tırmık görmek şekil benzerliği itibarıyla aynı anlamlara gelmektedir derler. Bu sebeple falda tırmık çıkması da aynı manalara gelmektedir. Bu yorumcular falında tarak ya da tırmık çıkan kimse hakkında özel hayatına dikkat etmesi ve kendini düzene koyması gerektiğini belirtmiştir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.