Falda Tabut Görmek Ne Anlama Gelir

Falda tabut görmek ne demek? Falında tabut çıkan kimse için bunun yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda görülen tabut neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Tabut Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Tabur Görmek Ne Demektir?

Falda tabut görmek demek, borç ve kazanç manalarına gelir. Bu iki zıt anlam falda nasıl çıktığına bağlıdır. Usta yorumcular, falda tabut görmek hakkında kahve falı yorumlarına göre fincanın sapının solundaysa ve çevresinde manası kötü başka şekiller varsa o zaman borçlanılacağına ve hatta hastalığa işarettir derler. Eğer fincanın sağ tarafında görülüyorsa o zaman kazancın artacağı yorumu yapılır.

Kimi falcı, falda tabut çıkması hususunda fal baktıran kimsenin müjdeli haber alacağı yorumunu yapar. Tabut, kapalı bir kutudur ve onun içinde iyi haberler gizlidir der. Fincanın neresinde bağlı olduğuna göre bir süre içinde alacağınız güzel haberler ile hayatınız değişecek ve daha iyi olacaktır der. Hele ki tabutun çevresinde iyi manalara gelen şekiller ile birlikte görülüyorsa o zaman çok daha güzeldir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.