Falda Tabanca Görmek Ne Anlama Gelir

Falda tabanca görmek ne manaya gelir? Falında tabanca çıkan kimse için hangi yorumlar yapılır? Falcılara göre falda çıkan tabanca nasıl yorumlanır? İşte cevaplar...
Falda Tabanca Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Tabanca Görmenin Anlamı ve Fal Yorumu

Falda tabanca görmek; adalet, ahlak ve saygınlık manalarına gelir. Falında tabanca çıkan kimse hakkında çoğu falcı, fal baktığı kimsenin adil davranışları, ahlaklı hareketleri ve insanlarla olan iyi ilişkileri sayesinde çevresinde saygı gördüğü ve örnek kimse olarak gösterildiğini söyler.

Kimi kahve falı yorumcuları ise falda çıkan tabanca için ufak tefek sorunlar yorumunu yapar. Fal baktıran kimsenin iş arkadaşlarıyla yahut komşularıyla tartışmalar yaşayacağı rivayet edilir. Bu tartışların boyutu büyük olmayacak, ufak tasızlıklar olarak değerlendirilecektir lakin kişinin olumlu tavrı sayesinde kısa sürede çözülecektir. 

Kimine göre ise falda tabanca görmenin anlamı maddi sıkıntıdır. Tabancanın çevresinde bulunan şekillere göre farklı anlamlara da gelebilir lakin maddi sıkıntılar sebebiyle eşinizle ya da sevgilinizle aranızda sorunlar çıkacak denir. Bu sorunlar gizli tutulsa da içten içe sıkıntıya sebebiyet verebilir. Bu yüzden maddi konulara biraz daha ağırlık vermeniz ve harcamalarınız konusunda dikkatli olmanız tavsiye edilir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.