Falda Su Aygırı Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve falında su aygırı görmenin anlamı ve yorumu nedir? Faldaki su aygırının hayra mı işaret yoksa şerre mi işaret ettiğini tüm detaylarıyla buradan öğrenebilirsiniz.
Falda Su Aygırı Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Su Aygırı Görmenin Anlamı Nedir?

Falda su aygırı görmek, güç ve kudret anlamına gelir. Fal sahibinin yaşadığı olaylara karşı her zaman dirayetli biri olduğuna işaret eder. Ünlü fal yorumcuları, kişinin kendisine ve sevdiklerine karşı verilecek en küçük zararda bile en büyük intikamı alabilecek kadar gözü kara biri olduğu şeklinde yorumlanır. Bu nedenle kolay kolay kimsenin düşmanlık edemediği biridir.

Kahve falı yorumcularının bazılarına göre falda su aygırı simgesi çıkması, sorunların çözülmesi anlamına gelir. Fal baktıran kişi özellikle aşk hayatında ilişkisini yıpratan sorunları en kısa sürede çözecek. Daha rahat, huzurlu ve mutlu bir aşk hayatına sahip olacak. Eğer fal sahibi evli ise faldaki su aygırı simgesi, bebek olarak da yorumlanır. Fal sahibinin hem bekar hem de ilişkisi yoksa o kişi için en yakın zamanda tutkulu bir aşkın habercisidir.

Kahve falında çıkan su aygırı simgesi ile ilgili kimi falcı, güzel yorum yaparken kimisi de kötü yorum yapar. Bazı fal yorumcuları, su aygırını sevimli bir hayvan olarak görünmemesinden dolayı kötüye yorumlanması gerektiğini belirtir. Bazı fal yorumcuları da bunun tam tersi olarak su aygırının zararsız bir hayvan olmasından dolayı iyiye yorumlanması gerektiğini belirtir. Çoğu fal yorumcusu da su aygırının zararsız olmasından dolayı iyiye yorumlar.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.