Falda Soğan Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve falında soğan görmenin anlamı ve yorumu nedir? Fal sahibi için faldaki soğan simgesinin nelere işaret ettiğini ve ne gibi mesajlar taşıdığını buradan öğrenebilirsiniz.
Falda Soğan Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Soğan Görmenin Anlamı Nedir?

Falda soğan görmek, üzüntü, hüsran, keder anlamlarına gelir. Fal simgeleri arasında en kötü anlama sahip olan simgelerdendir. Fal sahibinin yakın bir zaman içerisinde alacağı kötü haber yüzünden hayatının alt-üst olacağına işaret eder. Bu konuda ünlü fal yorumcuları, kişinin çektiği sıkıntılarının çetin bir hal alarak bir süre daha devam edeceği yorumunu yapar.

Kahve falı yorumcularından bazıları, falda görünen soğan simgesi ile ilgili gözyaşı dökmek açıklamasını yapar. Fal sahibinin acılarla dolu bir döneme gireceğini ve bu dönemde bol bol gözyaşı akıtacağını belirtir. Ancak bu gözyaşını dindirecek olan güzel bir olayda cereyan edeceği kimi fal yorumcuları tarafından dile getirilir.

Kimi falcı, kahve falında çıkan soğan simgesi ile ilgili kişinin yaşayacağı kötü olaylar sonrasında kendisi kadar çevresinin de etkileneceği yorumunu yapar. Faldaki soğan simgesi ile beraber çıkan diğer simgelere ve soğanın boyutuna dikkat etmek gerektiği yorumcular tarafında söylenir. Falda soğan simgesinin yanında yaprağı da varsa kişinin hayatında çok önemli bir yeri olan kişinin vefat edeceğine yorumlanır. Eğer falda soğanın boyu ne kadar büyük olursa o kadar kötü bir haber alacağınız anlamına gelir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.