Falda Şemsiye Görmek Ne Anlama Gelir

Falda şemsiye görmek ne demek? Falında şemsiye çıkan kimse için bunun yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda görülen şemsiye neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Şemsiye Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Şemsiye Görmek Ne Demektir?

Falda şemsiye görmek demek; saltanat, mertebe ve yücelik manalarına gelir. Falcılara göre falında şemsiye çıkan kimse için yaptığı işte yükseleceği ve iyi mevkilere geleceği rivayet edilir. Şemsiye yönetici, başkan, önder ve örnek kimse olmaya işarettir. Fal baktıran kimsenin toplum içinde sevilen, örnek alınan ve saygı duyulan kimse olacağı söylenir. 

Kimi falcı, şemsiye görmek hakkında kahve falı manalarında başa gelecek musibetler yazdığını söylemiştir. Falda şemsiye çıkması başınıza kötü olayların geleceğinin alametidir. Lakin falcılar belirtir ki şemsiyenin çevreden destek görmek manası da vardır. Yani başı sıkışan kimse çevresindeki dostları sayesinde bu durumu kolay atlatacaktır denir. 

Bazı falcılar ise falda şemsiye şekli görmek berekettir derler. Bu şemsiye sizi bela yağmurundan koruyacaktır ve hanenizde mutlu yaşamanızı sağlayacaktır. Sofranıza bolluk ve bereket gelecek, bu güzel nimetlerden yiyerek mutlu olunacak diye rivayet ederler.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum