Falda Şahin Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve falında şahin görmek ne anlama gelir? Falında şahin çıkanlar nasıl yorumlamalıdır? Fal baktıranlar ve fal bakmak isteyenler için falda şahin çıkması hakkında tüm detaylar bu haberimizde...
Falda Şahin Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve Falında Şahin Görmenin Anlamı

Falda şahin görmek, öncelikle şahin bir kuş türü olduğu için haberci manasına gelir. Lakin normal kuşlardan daha farklı olarak şahin yırtıcı bir kuştur ve çoğu falcı bu yüzden pek hayırlı yorum yapmaz. Şahin için nankör ve gaddar kimse yorumu yapılır. Zarar görebileceğiniz rakip ya da düşman rivayet edilir.

Kimi falcıya göre falda çıkan şahin, risk demektir. Bir işe kalkışmışsanız veya kafanızda planladığınız şeyi uygulamaya koymayı düşünüyorsanız tekrar düşünmenizde yarar vardır çünkü yapacağınız ufak bir hatanın bedeli ağır olabilir. Gözden kaçırdığınız ya da atladığınız bir şey var mı kontrol etmeniz faydanıza olacaktır.

Bir takım falcılar için şahin görmek, devletten gelecek üzücü bir gelişmeye işarettir. Hakkınızda yapılan gerçek dışı suçlamalara maruz kalabilir ve ceza ödeyebilirsiniz denir. Bu olumsuzluğun devletten geliyor olması kişinin çaresiz kalmasına da yorumlanır. Fal sahibi çaresiz kalacak ve göz göre göre bir miktar para kaybedecek diye rivayet edilir.

Bazı kahve falı yorumcularına göre kuş olması sebebiyle şahin, habercidir denir. Fakat kötü haber getirir. Yukarıda bahsettiğimiz üzere nankörlük yapan kimse, size tuzak kurma ya da arkanızdan oyun çevirme niyetindedir. Bu oyundan haberiniz olacaktır. Önleminizi aldığınız takdirde sizi gafil avlamaya çalışırken kendisi yem olacaktır.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.