Falda Saat Görmek Ne Anlama Gelir

Falda saat görmenin anlamı ve yorumu nedir? Kahve falında çıkan saat simgesinin nelere işaret ettiğini ve aklınıza takılan diğer tüm soruların cevaplarını buradan bulabilirsiniz.
Falda Saat Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Saat Görmenin Anlamı Nedir?

Falda saat görmek, kişinin iyi karakterli biri olduğu anlamına gelir. Fal baktıran kişi, sözünün eri, çevresi tarafından güvenilen, tatlı dilli, alçak gönüllü bir olduğunu gösteren bir fal simgesidir. Faldaki saat simgesi hakkında bazı ünlü fal yorumcuları, kişinin tatil amaçlı yolculuğa çıkacağı yorumunu yapmıştır. Ancak kimi falcı da kahve falında çıkan saat simgesini kişinin bu aralar çevresindekiler agresif bir tavır takınacağını belirtir.

Bazı kahve falı yorumcuları, falda görünen saat simgesini kişinin eşine ya da sevgilisine çok bağlı olduğu şeklinde yorum yapmıştır. Fal sahibi de partnerinden aynı şekilde bir karşılık bulacak. Ayrıca fal yorumcuları, kişinin maddi olarak da bereketli günler yaşayacağı yorumunu yapmıştır.  

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.