Falda Orak Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve falında orak görmek falcılara göre farklı şekillerde yorumlanabilir. Fal bakanlar tarafından falda orak görmek şu şekilde yorumlanır:
Falda Orak Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve Falında Orak Görmek Ne Demektir?

Birçok falcı, kahve falında çıkan orak şeklini şu şekilde yorumlar:

Kahve falında orak görmek, çok talihsiz şekillerde yorumlanmaktadır. Kahve falında orak çıkması, fal sahibinin sevdiği birinin çok yakın zamanda hayatını kaybedeceği anlamına gelir. Kahve falında çıkan orak, kişinin zor, problemli ve hüzün dolu günlerin arefesinde olduğuna delalet eder. Fal baktıran kimse yakın zaman içinde boş yere kırdığı veya tartıştığı birileri varsa aradaki buzları eritmelidir. 

Kahve falı yorumcularına göre falda çıkan orak, nüfuz ve variyetin alametidir. Falında orak çıkan kimselerin çalışma ve eğitim yaşamlarında ani çıkışlar yapacağı ve elde ettiği muvaffakiyetlerle çevresi tarafından tanınan biri olacağı rivayet olunmaktadır. Ancak iş yaşamınıza verdiğiniz önem ailenize verdiğiniz değerin önüne geçmemeli. Bu yüzden sevdiklerinize de bolca zaman ayırmalısınız.

Falda görülen orak, bolluk ve hayra da yorulmaktadır. Falda çıkan orak şekli, yaşanan senede bol yağış olacağına, insanların barış içinde yaşayacağına, hoşgörü ve saadetin hakim olacağına işarettir. Bu fal bekar kişilerin izdivaç kararı alabileceğine, evlilerin ise kız evlat sahibi olacağına yorulur. Falda çıkan orak sembolü, fal sahibinin malının ve mülkünün katlanacağına, parasının artacağına delalet eder. 

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.