Falda Odun Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve falında odun görmek falcılara göre farklı şekillerde yorumlanabilir. Fal bakanlar tarafından falda odun görmek şu şekilde yorumlanır:
Falda Odun Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve Falında Odun Görmek Ne Demektir?

Birçok falcı, kahve falında çıkan odun şeklini şu şekilde yorumlar:

Kahve falında odun görmek, fal sahibinin birinin arkasından olur olmaz şeyler söylediğine ve bu söylenenlerin hakkında konuşulan kişinin kulağına gittiğine yorumlanır. Falına bakılan kimsenin gıybetini yaptığı kişiden cezasını bulacağı rivayet olunmaktadır. Kimi kahve falı yorumcularına göre falda odun çıkması, fal baktıran kişinin konuştuğu şeylerin karşı tarafa yanlış lanse edilmesine yorulur. Bu yanlış anlaşılma kişiyi kızdıracak, sözlerini yanlış şekilde aktaran kimseyle karşı tarafı bir araya getirerek işin içinden zor da olsa çıkmayı başaracaktır.

Kahve falında odun görmenin anlamı, kişi hakkında çıkan kulaktan dolma sözlere işaret eder. Falına bakılan kimse bu yalan yanlış bilgileri duyacak ve gereken yerlere gerekli cevapları iletecektir. Falda çıkan odun, fal baktıran bireyin zor bir karaktere sahip olduğuna ve her konuyu mertlikle açıkladığına delalet eder. Falda çıkan odun şekli, dürüst ve yiğit bir düşmanla da açıklanmaktadır. Fal sahibi düşmanının mertliğinin farkına varacak ve aralarındaki buzlar eriyip iyi bir dostluğa dönüşecektir.

Kahve falında çıkan odun figürü, fal fincanındaki ve tabağındaki diğer sembollerle beraber yorumlanmalıdır. Falda çıkan odun, bir hanenin yakınında veya bahçesinde belirmişse bu sert görünümlü fal sahibinin yumuşak bir kalbinin olduğuna ve dini vecibelerini yerine getirdiğine işarettir. Kahve falında görülen odun, yüksek bir yere konuşlanmışsa bu da çok sert karakterli ve başa çıkılması güç olan birine delalet eder.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.