Falda Ney Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve falında ney görmek falcılara göre farklı şekillerde yorumlanabilir. Fal bakanlar tarafından falda ney görmek şu şekilde yorumlanır:
Falda Ney Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve Falında Ney Görmek Ne Demektir?

Birçok falcı, kahve falında çıkan ney şeklini şu şekilde yorumlar:

Kahve falında ney görmek, çoğunlukla kederli bir kadına yorulmaktadır. Bahsi geçen kadın fal sahibi veya fal sahibi yüzünden hüzün ve kedere sürüklenen bir bayandır. Kahve falında ney çıkması, daha çok ağlamaya ve acı çekmeye delalet etmektedir. Bu fal manevi üzüntüye ve bu durumdan olumsuz tesir gören kadına işaret eder.

Kahve falı yorumcularına göre falda çıkan ney, fal baktıran bireyin çevresindeki kişilere karşı eskisinden daha dikkatli davranması gerektiğine yorumlanır. Fal sahibi bir yakını veya arkadaşını kırmışsa özür dileyerek aradaki buzları eritmelidir. Falda görülen ney, falına bakılan kimsenin manevi yönden zayıf olduğu rivayet edilmektedir. 

Kahve falında çıkan ney figürü, çekilen aşk acısına da yorumlanır. Kahve falında ney görmek, fal baktıran kişinin aşk hayatında son derece çalkantılı bir sürece gireceğine ve bu dönemin ayrılıkla sonlanabileceğine işarettir. Falda ney çıkması, fal sahibi için tüm bu meseleler için bir uyarı niteliğindedir. Kimi falcılar kahve falında görülen neyi, aile içerisindeki ciddi iletişim bozukluklarına ve huzursuzluğa yormaktadır. Ayrıca fal baktıran ve falında ney çıkan kişinin çalışma yaşamında kendisine problem oluşturmak isteyen biri ya da birileri olabilir.

 

NeOldu.Com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.