Falda Miğfer Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve falında miğfer görmek falcılara göre farklı şekillerde yorumlanabilir. Fal bakanlar tarafından falda miğfer görmek şu şekilde yorumlanır:
Falda Miğfer Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve Falında Miğfer Görmek Ne Demektir?

Birçok falcı, kahve falında görülen miğfer şeklini şu şekilde yorumlar:

Kahve falında miğfer görmek, fal sahibinin bazı hadiselerden uzak durması anlamına gelir. Falda miğfer çıkması, fal baktıran bireyin çevresindeki bazı insanlara karşı kendisini savunmak için birkaç yalan söylediğine yorumlanır. Falda miğfer görmek, uyarı mahiyyeti de taşır. Falda çıkan miğfer, falına bakılan kişinin çevresinde, ona karşı kin güden ve fenalık yapmak için fırsat kollayan kimselerin bulunduğuna ve bunlardan uzaklaşması gerektiğine işarettir. 

Kimi kahve falı yorumcularına göre ise falda görülen miğferin anlamı, kişinin başına talihsiz olaylar gelmesi, sancılı bir süreç yaşaması ve sonunda bu güçlükleri atlatması demektir. Kahve falında çıkan miğfer figürü, normalden büyükse sancılı sürecin çok yakın olduğu rivayet edilir.

Kahve falında miğfer görmek, fal sahibi için değerli olan birinin ona karşı temkinli olduğuna da delalet eder. Ayrıca bu fal aşk yaşamınızda çözülmesi güç problemlerin gün yüzüne çıkacağına işaret eder. Falda çıkan miğfer, fal sahibinin dara düştüğüne ve parasal sıkıntılarla geçen bu dönemin kısa süre içerisinde geride kalacağına yorumlanır. Fal baktıran kişinin sorunlara karşı aldığı tedbirlerin işe yarayacağına ve hiçbir zarar görmeden sıkıntılı dönemleri atlatacağına yorulur. Aynı şekilde kahve falında miğfer takan biri görülmüşse bu da fal sahibinin her türlü dış tehlikeye karşı önlem aldığına işarettir.

 

NeOldu.Com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.