Falda Midye Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve falında midye görmek falcılara göre farklı şekillerde yorumlanabilir. Fal bakanlar tarafından falda midye görmek şu şekilde yorumlanır:
Falda Midye Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve Falında Midye Görmek Ne Demektir?

Birçok falcı, kahve falında çıkan midye şeklini şu şekilde yorumlar:

Kahve falında midye görmek, alınacak çok önemli bir havadisin simgesidir. Kahve falında midye çıkması, çoğunlukla yüzleşilecek bir sürprize işaret eder ve fal sahibinin buna hazır olması lazımdır. Falda çıkan midye, etrafınızdan işiteceğiniz bazı sırların da öğrenileceğine delalet etmektedir. 

Kahve falı yorumcuları falda görülen midyenin şekline göre farklı açıklamalarda bulunabiliyor. Örneğin faldaki midye kapalı değil de açıksa bahsedilen sırla kısa süre içerisinde yüzleşileceğine ve bu sırrın moral bozukluğu yaratacağına yorumlanır. Kahve falında midye kabuğu görmek de fal sahibinin çalışma yaşamında ortaya koymak istediği planları hayata geçirmek için bir süre daha beklemesi gerektiğine işarettir. Bu fal kişinin sabırlı olması gerektiğine dair bir uyarı niteliği de taşır.

Kahve falında midye görmek, çoğunlukla duygusal yaşamınızda birtakım meseleler üzerinde problemler yaşayacağınızın alametidir. Falda çıkan midye ağzı kapanık ve bir bayanın avucunda bulunuyorsa sevgilinizle aranızda başka birinin gireceğine yorumlanır. Bu durum sevgilinizle aranızda soğuk rüzgarlar esmesine sebep olabilir. Falda görülen midyenin ağzı açıksa ve bir erkeğin avucundaysa bu da kısa süre içerisinde sevgilinizin size önemli bir sürpriz yapacağına yorulur. Fal tabağında çıkan midye sembolü ise ailenizin alacağı önemli bir havadis sayesinde geleceği saadet ve ferah içinde yaşayacaksınız. 

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.